שייגעצ ברביבים

שייגעצ ברביבים

או.. המסתננות.. אני פיק וצליעיל הסתננו להופעה של שייגעצ ברביבים.. היינו מוקפות באנשים בכיתה יב' שנראים טטניקים.. מסתבר.. שזאת הייתה הופעה לתיכון אלון... שזה תיכון ברמת השרון [טחונים כןכן] שהם היו בטיול שנתי.. והם לא רצו לצאת.. אז הביאו להם את שייגעצ כדי שיצאו.. [טחונים באמאשלי... הרגשתי הכי לא קשורה.. טחונים וקיבוצניקית.. אחלה שילוב.] בקיצוווווווור סקווווווווופ.. שייגעצ נכנסים להקליט ביום ראשון!! אז מגניב לנו :] ושרו שיר ממש יפה מהאלבום שיצא... והיה מצחיק...!! לגמרי אנשים שם לא יודעים לעשות פוגו [עידן רולזז..] ההופעה הזאת הייתה כלכך במקום.. פול זמן בלי הופעה.. ובסוף עלינו לגנוב לנו פלייליסטים וזוהר באה לקחת לאסף את המקלות.. ואז צעקו עלינו לגמריי ולא הצלחנו לקחת את הפלייליסטים.. רק צליעיל :( היה ממש מצחיק לעידן יש בעיות בקליטה במוח... אז כל משפט שסיפרתי לו, אמרתי אותו לפחות פעמיים ליל לא הפסיקה לגנוח לי בטלפון שסיפרתי לה המממ משו.. והנהג של שייגעצ התווכח איתי למה יש ריח מסריח מהפרות... [שקודם בצהרים לא היה..] ושעות אני מסבירה לו.. איי איי להתווכח עם קיבוצניקית על פרות זה לא חכם :] בקיצור יצאו אחלה תמונות + תמונות שלי אונסת את ביתי [שלי ושל ליל] ציקית הכוסית.. מחר תמונות איים דאד..

LiLdon

New member
אביטל!!!!

קודם כל אני שמחה שנהנת, דבר שני "ברור ! מי לא מכיר את ליל?" כפרע על אבי. ודבר שלישי.... אני לא גנחתי לך בטלפון !!!!!!1 צאי מזה! את דמיינת אני מכחישה כל קשר. ותפסיקי לאנוס את ביתנו,את תגרמי לה לצלקת נפשית עמוקה לכל חייה ודבר אחרון ביצ' אני מתגעגעת :(

טולייצ

New member
../images/Emo7.gif

אני רציתי לבוא! אבל,שמחה בשבילך המון המון המון

למעלה