שייגעצ בשירותרום 2006

shahaf shecter

New member
אוקיי.. זה ממש עצוב אבל..

אני לא מצליחה להחליף |פאקינגג| שם משתמש וניסיתי דרך הלחצן שאומק -החלפת שם- וזה לא עובד.. הצילוו שמישהוו יעזור לי בבקשה... זה הדבר היכ מטומטם שקרה לי בחיי הטובים!

AvtipuS

New member
שייגעצ בשירותרום 2006

שירותרום רב ערוצי שיתוף פעולה בין "קשת", גלי צה"ל, ערוץ 1 והטלוויזיה החינוכית בשירותרום 2006 רתם קלינה 6/12/2006 8:39 משדר השירותרום למען חיילי צה"ל יועבר השנה בשידור חי במקביל בערוץ 1, בחינוכית 23 ובגלי צה"ל. את המשדר ינעל המופע המרכזי אשר יועבר בשידורי "קשת". השירותרום שייערך ביום חמישי, 21 בדצמבר, ייפתח ב 8:00 בראיון של אילנה דיין עם הרמטכ"ל, רב אלוף דן חלוץ. את יום השידורים יגישו הצמדים צביקה הדר והראל סקעת, אבי בניהו ואנסטסיה מיכאלי, דני רופ וסיון רהב מאיר, בן כספית ומירי נבו, דידי הררי וטלי מורנו, קובי אריאלי ולינוי בר גפן. לאורך היום יתארחו באולפן זמרים שיופיעו בשדור חי, ביניהם רמי קליינשטיין, קרן פלס, עברי לידר, איה כורם, שי גבסו, הדורבנים, עידן יניב, דנה ברגר, מוש בן ארי, שייגעצ ובית הבובות. "קשת" תעביר בשעות הערב את המשדר המרכזי אשר יכלול, בין השאר, את תחרות "אלוף המיקרופון", תחרות השירה הצה"לית. בתחרות יתמודדו חיילים מיחידות שונות בדואטים עם מיטב הזמרים. http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/514/548.html

../images/Emo121.gifהוו הוו מה גיא מזיג מה??

אייל מזיג

../images/Emo121.gifאוקי, סנרגיה, רועי גפן

והדורבנים. אם מישו שם באמת שווה זה הדורבנים אוקי?

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהם לא היו אמורים להיות ג

גם בבוקר?? :O :\

SRonush

New member
ראיתי :]

בדיוק חזרתי, והספקתי לראות אותם. איזה מוזר זה שאת כל ההופעות שרציתי לראות הספקתי לראות או לפחות לשמוע.. את עברי באוטובוס, את שייגעצ בדיוק שחזרתי. חתיכת צירוף מקרים

סינטטית

New member
חחח

החלפת שם זה אומר להחליף לכינוי אחר שכבר רשום בתפוז... את יכולה להרשם מחדש, כמו שאמרו..

למעלה