שייגעצ LIVE

invAsion

New member
שייגעצ LIVE ../images/Emo103.gif

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים?
הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"?
הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"?
ומה עם DVD של הופעה + בונוסים?

Hezi The One

New member
המ,

1.תאטרון-כאילו מועדון התאטרון? הופיעו כבר ב-5 שנים ללהקה,ונדמה לי שהיו שם 20 שירים בערך 2.שייגעצ LIVE יכול להיות נחמד 3.אני לא בטוח שיש להם שירים שמתאימים כ"כ לאקוסטית 4.DVD עם בונוסים יכול להיות שווה מאוד

אבא עורך דין באקוסטי יוצא טובבב

אני ואח שלי פעם נינגנו את זה באקוסטית אחת וחשמלית [בלי דיסטרושן/אפקטים כמובן] וזה יוצא טוב.. וברור שזה יצא טוב כשהם ינגנו את זה .. כאילו ביותר מיקצועיות

שטיצה

New member
מה

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים? יש מצב. O: הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"? כן, זה יכול להיות נחמד הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"? בעיקרון, אני לא חובבת גדולה של אנפלגד(ים?), אבל זה יכול להיות מעניין ומה עם DVD של הופעה + בונוסים? בטח!!

פרקשון

New member
מאוד הייתי רוצה

חוצמזה רוזי הולך לעשות משהו עם כל החומר שלו משהו דוקומנטרי ונחמד

ס ט י י ק

New member
..

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים?זה היה,וסביר להניח שיהיה שוב שיהיה עוד דיסק. הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"?לא,זה שטותי להוציא לייב לדעתי. הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"?גמלא,שיעשו הופעה כזאת בכיף.אבל למה דיסק? ומה עם DVD של הופעה + בונוסים?בכיף.

So...

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים? ראיתי אותם בתיאטרון היה ממש בנזונה! שיעשו בכיף עוד פעם אולי לכבוד צאת הדיסק השלישי...? יהיה נחמד! בכיף אני יבוא בטוחחח!! הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"? כה! הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"? איכס! לא... ומה עם DVD של הופעה + בונוסים? ווי יותר מהכל הייתי רוצה את זה!! מי כאן אמר שרוזי הולך לעשות משהו עם כל החומר שהוא צילם?? את/ה יודע/ת עוד פרטים??? הלוואי שיוציא משו מגניב כזה!!

עכשיו בהעמקה...

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים? היה כבר ואני מקווה שיהיה עוד הרבה הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"? כן ולא...לויודע מצד אחד לייב זה נחמד מצד שני לויודע לא מתאים לשייגעצ הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"? חס ושלום, שייגעצ לא הולך עם אנפלאגד שכחו מזה זה מסריח לשמוע להקות בסגנון של שייגעצ באנאפלגד...סתם באופן היפוטטי ,הייתם רוצים לשמוע את בלינק 182 או גרין דיי באנפלאגד אני חושב שלא... ומה עם DVD של הופעה + בונוסים? אע סביר

../images/Emo69.gif../images/Emo10.gif

אתם חושבים שאי פעם נזכה לראות את שייגעצ מופיעים בתאטרון, הופעה מלאה של 20+ שירים? בטח.. מתישהו
הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ LIVE"?
הייתם רוצים לשמוע את הדיסק "שייגעצ UNPLUGGED"? :$
ומה עם DVD של הופעה + בונוסים? -ריר-

למעלה