שייגעצ?

• פותח הנושא 2225
  • פורסם בתאריך

2225

New member
שייגעצ?

עם כל הכבוד אני חושבת שלשייגעצ יש רק שני שירים יפים "מניו יורק ועד רפיח" "אינטרקום" . יותר מזה שייגעצ הם סתם מפגרים ואיזה הופעה מחורמנת הם דפקו על הבמה ברעננה ממש עשו מעצמם צחוק. אגב חברים אני נכנסתי מאחורי הקלעים וראיתי את מוניקה דיברתי איתם הם אחלה של אנשים במיוחד פיטר המפרגן ! ואלדד כמובן!!!!!!!!!! יאללה חבר'ס חייבת אני לרוץ לראות את המשחק הענקי של מכבי בייייייייייי .

Prophet

New member
גם אני הייתי ברעננה

בעצם, זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את שייגעצ, ונורא אהבתי אותם והתלהבתי מהם, עכשיו אני שומע אותם כל הזמן
לא נשארתי בשביל מוניקה סקס, ואני גם לא מכיר אותם מספיק

BabyGirl 17

New member
בל הם מצחיקים../images/Emo70.gif

זה כל מה שנחמד בזה.. יש להם טקסטים מצחיקים כאלה, פשוטיםף לא אינטלגנטים במיוחד מה רע בקצת הומור?
"אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי!!!" לדעתי הם אחלה

../images/Emo42.gifאני אישית חולה על שייגעצ'

וזה לא רק בגלל החוש הומור... זה בגלל שהם פשוט טובים.!.!.!.! לדעתי שייגעצ' ומוניקה שולטים!!!

who is this

New member
לדעתי....

שייגעצ אחלה להקה עם אחלה שירים וטקסטים כתובים היטב בהומור..... שייגעצ היא להקה שעושה כיף... היא לא באה להכביד על השומע עם טקסטים כבדים וכאלה... בשביל זה יש להקות אחרות.....

raanana4ever

New member
שייגעצ מעולים!

הם אחת הלהקות רוק הכי טובות בארץ...(לא שיש הרבה כאלה אבל בכל זאת הם מעולים)

LOL, אתם חושבים שזה הומור? ../images/Emo153.gif

זאת ביקורת חותכת, מכוונת וכזאת שפוגעת בול במטרה. זה מעביר ביקורת על החרדים ועל זה שהם לא ממלאים חובות אזרחיות בסיסיות בטענות מופרכות שהם מתפללים וע"י כך שומרים על המדינה... אז זה לא ממש הומור, זאת ביקורת חברתית נוקבת הכתובה בציניות.

MiToOsH

New member
איזו ביקורת יש באת דומה לפיתה?../images/Emo104.gif

יש לשייגעצ טקסטים מלאים בהומור שמשולב לפעמים (לפעמים!!) בביקורת על החברה ועל האנשים. להקה טובה וקלילה שפשוט כיף לשמוע

raanana4ever

New member
בקשה קטנה...

מישהו יכול להשיג תמונות של יובל מנדלסון(הסולן של שייגעצ)? ראיתי אותו ביום העצמאות ברעננה והספקתי לשכוח איך הוא נראה...:)

raanana4ever

New member
אמממ

אני מצאתי רק תמונות שלו עם שיער ארוך שהוא נראה כמו ילדה... יש לו משהו מוזר בעיניים...

Icewitch

New member
אני מסכימה עם who is this

שייגעצ להקה מעולה ,עם שירים מעולים . טקסטים פשוטים.. ,משעשעים.. והם אל באים להכביד וזה . בניגוד להרבה להקות אחרות (אבל טובות) שלרוב השירים שלהם יש משמעות ,והם באים להעביר מסר וצריך לנתח אותם בכדיי להבין וכל זה..שייגעצ הם פשוטים והם טובים ונפלאים ככה..ורבים אוהבים אותם כמו שהם ! לירז .

למעלה