שייוק ופירסום חלופי למפעל הפיס

גיל31

New member
שייוק ופירסום חלופי למפעל הפיס

אז ככה כפי הידוע כיום יש מתחרים קטנים שפוגעים בגדול במפעל הפיס המתחרים הם החברות שמוכרות מנויים ללוטו הפגיעות הם 1 הורדת המחירים עד כ 50 % ממחירי הדוכן=פגעיה במונפול 2 ירידה משמעותית במוצרי המדף שלהם כגון חישגדים וכו` ,בעקבות זה שאני מנוי אפילו זכיה של 10 שקלים מגיעה לחשבון בנק שלי ואני לא רוכש כרטיס חיש גד עצם שיש לי מנוי אין לי סיבה מיוחדת ללכת לדוכן 3 במנויים של מפעל הפיס ובעיה נוספת שאנשים מאבדים תקווה לזכות ומכוון שהבעיות השיווקיות של מפעל הפיס מורכבות וכרוכות אחד בשניה הייתי ממציע להם לשנות את כיוון החשיבה והייתי יוצא ב-3 פירסומים שונים באותו זמן פירסום אחד מסביר על מבצע עירוני וההמטרה בו להביא את הלקוח בחזרה לדוכנים ,הרי אנחנו מכירים אנשים מעיר שלנו כל מי שבא וממלא לוטו או חיש גד וכו` מקבל כרטיס הגרלה חינם שיוצר במיוחד למטרה זו כל יום שתגיע לדוכן תקבל כרטיס נוסף אחת לשבוע ההרגלה והשמות הזוכים יפרסמו בכל דוכן באזור שלו פרסום שני פונה להגיון- שהמטרה בו למכור את המושג התמדה וסיבה למה הכי כדי לוטו מראים שני חברים יושבים בבית קפה אצל אחד מבצבץ כרטיס לוטו ,שואל החבר תגיד לי לא נמאס לך לשלוח לוטו שנים את שולח מה יצא לך בקיצור למה ? עונה החבר השולח תראה אנחנו מכירים שנים עובדים באותה עבודה שנינו מרוויחים 6 נטו כמה אתה חוסך בחודש עונה לא כלום בוא נגיד שתחסוך 2000 ש"ח בשנה 24 אלף בעשר שנים 240 אלף בית אתה לא קונה עכשיו עוד שאלה עוד חודש אני פוגש אותך יש סיכוי שתיהיה מליונר מעבודה עונה החבר אין אני שולח פעמים בשבוע מסכים איתי שלי יש עונה נכון לי אין סיכוי, לך יש סיכוי פרסום שלישי מטרתו לעורר את החלום יושב אותו בחור עם אותו חבר בבית קפה החבר שלא שולח מתלונן על המינוס וכו` הבחור ששולח נכנס חולם בהקיץ על זה שהוא יושב בבית קפה עשיר כקורח לאחר זכיה והשולחן עמוס בכל טוב המכונית הפאר מול הבית קפה ומשרתים אותווהחבר שיושב איתו ובחלום גם החבר נמצא מבקש מתלונן על המינוס ,לפתע החבר מנער את השולח לוטו דוד דוד הבחור מתעורר אך הכל נשאר אותו דבר המסעדה המפוארת נשארת המכונית נשארת והוא מבין שזה מציאות ולא חלום ואז דוד הבחור השולח מוציא את הטופס שממנו הוא זכה ואומר לשני בקול עמוק וואלה לוטו כי זה עובד

למעלה