שייחים ערבים דחו הכחשת השואה

שייחים ערבים דחו הכחשת השואה

רק הידברות בין הדתות תתן ביטחון ושקט למזרח התיכון. אם אנשי דת היו מנהלים את המזרח התיכון האמינו לי היה שלום מזמן. ואני חילוני לחלוטין. אני מאמין שרק הדת היא הכוח המניע שיכול לעשות שלום, ורק הדתיים יכולים לעקוף את הפוליטיקה המסריחה ולעשות שלום מאחורי גבם של הפוליטיקאים.

NorthernStar

New member
ומה עם מכחישי נכבה?

אני לא פגשתי פלסטיני אחד שמכחיש את קיומה של השואה. אבל פגשתי הרבה מאוד ישראלים שמכחישים את הנכבה.

ומה חלקם של מנהיגי הציונות לשואה

עידן השואות המודרניות לא החל עם השואה היהודית. הוא החל עם השואה של האינדיאנים בדרום ובצפון אפריקה, הוא החל בשעבוד של מליוני בני אפריקה לעבדים עבור הקולוניות בדרום ובצפון אמריקה. הוא המשיך בשואה הארמנית הראש/ונה והשנייה. ומי סייע להכחיש את השואה הארמנית הראשונה? לא אחר מהרצל אבי הציונות שסייע לסולטן הטורכי בהסתרת השואה הארמנית של ראשית שנות השמונים של המאה ה-19. ומי סייע לסגירת שערי ארצות הברית ואנגליה לפני המוני היהודים, ומי סייע לנאצים בהונגריה( משפט קסטנר). יש היסטוגראפיה ציונית ויש היסטוריה ממשית. מי טוען היום שכל מבקרי הציונות זהים להיטלר ובכך למעשה משווה מדיניות אנטי ציונית להשמדה ש יהודים, אם לא שליטי מדינת ישראל והתעמולה שלהם?

השוואה הין הנכבה לשואה כמוהה

כהכחשת השואה. רוב הישראלים יודעים ומודים שהצד שנדפק ב48' יותר הוא הפלשתיני, מאחר והוא הצד שהפסיד, אבל מכאן ולהשוות אותה ל"שואה"? לא יותר מזילות השואה בצורה הכי מכוערת שלה, אז כן הישראלים מודעים למה שקוראים הפלשתינים "נכבה" שהיא אסון הקמת מדינת ישראל לא פחות מה""גירוש"".

למעלה