שייטת 13

שייטת 13

הבנתי שלקומנדו הימי לא ניתן להתקבל עם משקפיים. השאלה שלי היא מאיזו רמת ראיה צריך משקפיים? האם ראיית 8/6 מספיקה על מנת להקבל?

אפשרי אבל

זה אפשרי אבל אתה לא תוכל להגיע לשייטת.. גם אם תגיע לגיבוש ותעבור אותו אתה תיפול בבדיקות הרפואיות או בזמן הגיבוש או לאחר מכן בבדיקות הכלליות של השייטת. אבל אז אם כמובן עברת את הגיבוש יקבלו אותך ליחידות שונות.

ביררתי וזה אפשרי

קודם כל, התכוונתי האם אוכל לעבור את הבדיקות הרפואיות. בכל אופן, בררתי עם מישהו שעבר את הבדיקות הרפואיות שם והוא אמר שמקבלים עם ראייה של עד 6/9. לכן, 6/8 זה מספיק טוב.

כמו שאמרתי

זה אפשרי כאמור להגיע ולעבור את הגיבוש, אבל לא תוכל לשרת ביחידה עצמה.. ינפו אותך בבדיקות בגיבוש או בבדיקות המקיפות אחרי הגיבוש...

מאוד לא סביר... תקשיב למה שאתה אומר

נתי, אם בררת אז תבדוק שוב. אין לי מושג מה הם פרטי הדרישות בנוגע לעיניים בשייטת, אבל אם הבנתי את נתי נכון הוא אומר שיש רמה מסויימת בה יתנו לך לעשות את הגיבוש, אבל לא לשרת ביחידה. נתי - הגיבוש הזה עולה לצבא כסף, אין לצבא שום סיבה לתת לילדים לעשות את הגיבוש ``סתם``.. זאת לא קייטנה, ואין טעם לשלוח לשם אנשים שלא יעברו בכל מקרה. עם זאת - יתכן שנתוני הראיה שהוזכרו, מאפשרים לעבור את הגיבוש אך לא לשרת כלוחם ביחידה. גם בתוך הלוחמים יש סיווגים שונים שאני לא זוכר ממש (תת-מימי, על-מימי, משיטים ועוד..) ייתכן שזה מה שהתכוונת נתי? ד.א. ברכות על ההתקבלות לשלדג. אין ספק שהתקבלת ליחידה המפונקת (במובן שמפנקים אותה, לא שהיא דורשת פינוק) והמעולה ביותר בצה``ל (אחרינו כמובן) עצה: בטירונות על תתקרב לנחלאווים (שלא תידרדר :cool: ), ותאכל ה-מ-ו-ן! לא שזה יעזור אבל אתה כבר תראה.. בהצלחה, אם יש לך שאלות כתוב ליוני לאי מייל. עומר

טל עדתו

New member
יכול להיות? עומר? הא?

לא יכול להיות! עומר ער? עומר ער???????????????? בשעה כזאת???????????????????????

Casus Belli

New member
גם אני שאלתי את עצמי אותה השאלה

היתכן....? עומר? ער בשעות היממה? וכותב? לנו? בפורום? נשמע מופרך... לא....? :cool: העם דורש הסבר!!!!!!! תוקם ועדת חקירה!!!!!!!

אני לא ישן, וחוץ מזה אני הייתי ער

השבוע בערך 70 שעות השבוע, חלק גדול מזה ברציפות! לא מגיע לבנאדם לישון? אפילו אוכל כמו שצריך אין פה.. שלא להזכיר במבה או משהו סביר.. נתי - עכשיו הבנתי למה התכוונת. צודק 100%. תאכל הרבה תרד (או כל דבר אחר שתוכל למצוא, העיקר שתדחוס לבטן לפני הטירנות יחידה). רצוי לא להתייחס לכל מה שרז אומר קסוס (עליי לדוגמה) כו רז שותה חשיש ושותה באנג כל היום (בדיחה פרטית שאני אוהב לכתוב). סתם. סמים זה רע (ברצינות) לילה טוב. עומר החולמני

Casus Belli

New member
סמים זה רע

כמובן שמגיע לבנאדם לישון... גם אני מטבעי איש ישנוני למדי, אבל שמעתי דברים מהצוות כמו ``צריך לצעוק לו (לעומר) בקשר כדי להעיר אותו שיסתער``... זה כבר דבר קיצוני למדי. כמו כן שמעתי הרבה דברים חיוביים עליך כמו הכינויים ``ינשוף`` ו``זקן השבט``, דבר המעיד על בנאדם מאוד אינטיליגנטי המצטייר ע``י חברי הצוות (איתם שוחחתי). כבוד הוא לי להכירך. נ.ב - כן, אני מודע לגינוני הזוועה של החגז (קרי, רז). לילה טוב (כבר לילה?!), Casus נ.ב (2) - כל הנאמר בהודעה נכתב תחת השפעת אופטלגין ולצורך שליחת מכתבי נאצה יש לפנות להנהלת ``תפוז``.

עומר..

עומר כוונתי היא שהבדיקות לפני גיבוש השייטת הם דיי שטחיות.. הבדיקות הרפואיות מתקיימות לאחר הגיבוש או ביומו הלפני אחרון. מסיבה זו יכולים להגיע לגיבוש אנשים בעלי משקפיים או כל מני בעיות קטנות שקשה למצוא בבדיקות שטחיות בביתן חיל הים.

רפאל 17

New member
הבדיקות במר``י נחשבות יסודיות?

הבדיקות בביתן חיל הים זה כלום, רק ראיה ושיקוף חזה... שאלתי היא האם הבדיקות היסודיות שעוברים בסוף הגיבוש הן במר``י או שיש עוד בדיקות? רפאל

Casus Belli

New member
רפאל (!)

סליחה על ההתפרצות הפתאומית לשרשרת ההודעות, אבל יש לי בקשה: התוכל לשלוח לי את תוכנית האימונים ששלחו לך צוות 6? זה קצת לחוץ, כי אני עוד מעט (שבוע) מתחיל להתאמן... את התוכנית יש לשלוח ל: [email protected] או [email protected] תודה מראש, Casus

למעלה