שייט בטורקיה

arik2000

New member
שייט בטורקיה ../images/Emo93.gif

אז הנה הפרטים אני מארגן קבוצה/קבוצות להפלגה לחופי טורקיה ביאכטה ישראלית שעוגנת שם יאכטה של 36 פיט מאובזרת לתפארת 3 תאי שינה וסלון . הפלגה בחופי טורקיה עם סקיפר ישראלי (אני, בכבודי ובעצמי) והדרכה צמודה לכל אורך הדרך. אני מארגן קבוצות של 3-5 אנשים לשבוע בילוי ימי בטורקיה לפי תוכנית הפלגה שלי או לפי תוכנית של הקבוצה לפי בחירה. המחיר לתענוג הזה יהיה לפי כמות האנשים בקבוצה,כמו כן אני מנסה לארגן כרטיסי טיסה מוזלים למי שיצא איתי . היציאה מהארץ תהיה החל מסוף חודש מאי בטיסה וחזרה בטיסה,כלומר זה יהיה שבוע של תענוגות על היאכטה ללא המאמץ של הפלגה ארוכה של הלוך וחזור . כל מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר בתיבה שלי או באי מייל המצ"ב זה נועד גם לבודדים מאחר ואני יעשה מפגש בארץ לכל מי שירשם .

arik2000

New member
שייט לטורקיה !!!

בעקבות הערה של עברית אז השורה האחרונה בהודעתי תהיה.... למי שיודיע על הענות אני אעשה (וזאת ההדגשה) מפגש הכרות כי בעברית אומרים בעתיד אעשה ולא יעשה

בת ים

New member
עברית שפה יפה../images/Emo6.gif

יש לי דה זאוו.......נראה לי שכבר כתבתי את זה כאן. עברית ממש כמו הים-הפכפכה, נטולת זמן אך נפלאה (לדעתי)
*דרך אגב, שכחת לציין-היכן היאכטה עוגנת בטורקיה
בתיה

arik2000

New member
עגינה בטורקיה

אז לשאלתך היאכטה עוגנת במרינת פיניקי בטורקיה אחת המרינות היותר גדולות שישנם שם ,מתוך כמה מאות

בת ים

New member
פיניקי../images/Emo35.gif

אפשר לקבל קצת יותר פרטים? איפה בטורקיה נמצאת פיניקי? ומה אפשר לראות בסביבה, תוך כדי שייט? תודה מראש בתיה

arye9

New member
פיניקה

ממערב למפרץ אנטליה, בחוף הדרומי של תורכיה. ההפלגה מערבה בין איים ומפרצים נהדרים (לכוון מזרח לא הפלגתי כך שאיני יודע). מפרץ נהדר שבסביבה "אולה דניז" נכון ללפני כארבע שנים היה אסור לכניסה ליכטות, וחבל. וכמובן שאריק יודע טוב ממני אם אפשר להגיע לקסטל הוריזון (אי יווני עם מערה תת מימית). ההפלגה מומלצת BON VOYAGE אריה

arik2000

New member
שייט לטורקיה../images/Emo93.gif

לכל המעונינים הנה כמה אתרים שאני מציע לבקר בהם בשיט לטורקיה

למעלה