שייייייייי רואים לך היום !
A amickyaa New member 23/11/03 #6 ../images/Emo123.gif נראה לכם ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif מה פתאום בעלה ??? מה אני הומו ?? אני פשוט אוהב לבלות בקהילה שלי ראשון לציון.........יששששששששששששששש המקום פצצה אין עליו........חבל"ז
../images/Emo123.gif נראה לכם ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif מה פתאום בעלה ??? מה אני הומו ?? אני פשוט אוהב לבלות בקהילה שלי ראשון לציון.........יששששששששששששששש המקום פצצה אין עליו........חבל"ז
C cobainos New member 24/11/03 #9 פחחחחחח או שאתה בעלה,או שאתה חבר שלה,או שאתה זה בעצם היא. הסגרת את עצמך
H HONKY TONK WOMAN New member 24/11/03 #10 ובכל מקרה , בגלל שברמיזות זה לא הלך את או אתה נמאסת על כולנו ! חאלאס עם הקישור לקהילה !!!!!!!!!!!
A amickyaa New member 26/11/03 #13 ../images/Emo41.gif ילדה מה את אומרת ??? חחחחחחחחחחחחחחח אוי אף לי רוק מהפה חה,חה,חה חחחחחחח אני נחנק אוי אוי חחחח חה,חה חה........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי בוגי איזו ילדה אמא מרשה לך לגלוש לבד ??? נו,נו,נו.........חחחחחחחח
../images/Emo41.gif ילדה מה את אומרת ??? חחחחחחחחחחחחחחח אוי אף לי רוק מהפה חה,חה,חה חחחחחחח אני נחנק אוי אוי חחחח חה,חה חה........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי בוגי איזו ילדה אמא מרשה לך לגלוש לבד ??? נו,נו,נו.........חחחחחחחח
A amickyaa New member 26/11/03 #12 ../images/Emo46.gif מה אתה אומר ??? בן כמה אתה ילד ??? קודם כל תגמור בית ספר ,תפסיק לינוק חלב אם אחרי שתתחיל לחיות......תבוא בדרישות היללות שלך ילדותיות.....את הסרטים שלך תקרין במקום אחר ואני ממליץ לרויטל להעיף אותך מפה............. סע לשלום לדרכך.....
../images/Emo46.gif מה אתה אומר ??? בן כמה אתה ילד ??? קודם כל תגמור בית ספר ,תפסיק לינוק חלב אם אחרי שתתחיל לחיות......תבוא בדרישות היללות שלך ילדותיות.....את הסרטים שלך תקרין במקום אחר ואני ממליץ לרויטל להעיף אותך מפה............. סע לשלום לדרכך.....
H HONKY TONK WOMAN New member 24/11/03 #8 היה כיף ! מזל טוב לליטל ! שכנע אותה להצתרף אלינו . לי זה לא הולך ...
A amickyaa New member 26/11/03 #14 ../images/Emo13.gif ליטל ??? מה את צוחקת ????. ליטל אצלנו בקהילה.נט חבל"ז אין מצב שתעזובבבבבבבבב רק פה !
../images/Emo13.gif ליטל ??? מה את צוחקת ????. ליטל אצלנו בקהילה.נט חבל"ז אין מצב שתעזובבבבבבבבב רק פה !