שייקר בוסטון אנשים, תעזרו לי, שייקר בוסטון מת? לא מוצאת אותו בשום חנות
N Nikki22 New member 7/3/08 #1 שייקר בוסטון אנשים, תעזרו לי, שייקר בוסטון מת? לא מוצאת אותו בשום חנות
O obbb New member 7/3/08 #2 אני לא סגור על עצמי... אבל קניתי שייקר 3 חלקים רגיל, ולהפתעתי הוא מתפקד בדיוק כמו בוסטון...
N Nikki22 New member 7/3/08 #3 ..... אין לי שום דבר נגד שייקר 3 חלקים, תירגלנו גם איתו וגם עם בוסטון, פשוט התחברתי יותר לבוסטון
O obbb New member 7/3/08 #5 לא הבנת אותי! לא התכוונתי שאין הבדל אז פשוט תקנה 3 חלקים. התכוונתי שאני קניתי 3 חלקים, והכוס של השייקר, אני משתמש בה כמו שייקר בוסטון! הכוונה שהיא מתרחבת לקראת הסוף...
לא הבנת אותי! לא התכוונתי שאין הבדל אז פשוט תקנה 3 חלקים. התכוונתי שאני קניתי 3 חלקים, והכוס של השייקר, אני משתמש בה כמו שייקר בוסטון! הכוונה שהיא מתרחבת לקראת הסוף...
T tal1g New member 8/3/08 #8 חפש בשירשורים אחורה או בגוגל=> אחר המקומות לציוד מסעדות וברים: *ארגל *מיסטרל *4 שף *ריבלין *מייבו. כולם מחזיקים במלאי וישמחו למכור לך.
חפש בשירשורים אחורה או בגוגל=> אחר המקומות לציוד מסעדות וברים: *ארגל *מיסטרל *4 שף *ריבלין *מייבו. כולם מחזיקים במלאי וישמחו למכור לך.