שייק פירות או גלידת פירות
הרעיון הוא להקפיא פירות. אפשר בננות שכבר הבשילו ואף אחד לא רוצה לאכול. אנחנו מקפיאים או קונים תות קפוא. ואפשר לקנות גם פירות יער, להקפיא משמשים ועוד. כשהפרי קפוא הוא מסמיך את המשקה ולא צריך בלנדר מיוחד ויקר כדי לכתוש את הקרח (כיוון שהקרח כבר בפרי!). לוקחים כוס פרי קפוא חתוך לקוביות (בערך בגודל 2X2 ס"מ או פחות) כוס חלב לגלידה אמיתית אפשר לשים גלידת וניל מעט מאד סוכרזית נוזלי או סירופ סוכר (מרתיחים כוס סוכר עם כוס מים ושומרים במקרר) 1/4 כוס מים. למשקה סמיך ממש לא מוסיפים מים. טוחנים את הכל בבלנד או במעבד מזון. בודקים בעזרת קש, כדי לדעת אם צריך להוסיף משהוא: . כך הבדיקה מהירה וגם לא שותים מפה לפה.
הרעיון הוא להקפיא פירות. אפשר בננות שכבר הבשילו ואף אחד לא רוצה לאכול. אנחנו מקפיאים או קונים תות קפוא. ואפשר לקנות גם פירות יער, להקפיא משמשים ועוד. כשהפרי קפוא הוא מסמיך את המשקה ולא צריך בלנדר מיוחד ויקר כדי לכתוש את הקרח (כיוון שהקרח כבר בפרי!). לוקחים כוס פרי קפוא חתוך לקוביות (בערך בגודל 2X2 ס"מ או פחות) כוס חלב לגלידה אמיתית אפשר לשים גלידת וניל מעט מאד סוכרזית נוזלי או סירופ סוכר (מרתיחים כוס סוכר עם כוס מים ושומרים במקרר) 1/4 כוס מים. למשקה סמיך ממש לא מוסיפים מים. טוחנים את הכל בבלנד או במעבד מזון. בודקים בעזרת קש, כדי לדעת אם צריך להוסיף משהוא: . כך הבדיקה מהירה וגם לא שותים מפה לפה.