שייק
שייק

שייק ../images/Emo107.gif שייק

הא הא הא! מתעורר בחשיכה טעם לוואי של כעס באחורי פי יורק את זה על הקיר ומשתעל עוד קצת ומגרד את עורי עם סכיני גילוח ומתאושש בדם החדש ומנסה להיראות כל כך טוב בואי אחרי! התאוששו בדם החדש ובואי אחרי למקום שבו הכיף האמיתי נמצא הא הא הא! מסריח ואנוכי כמו כלב חולה מזלזל בסקס כמו חיה של אלוהים אני אתלוש את שיערך האדום מהשורשים ואחזיק אותך בוערת אחזיק אותך שמורה בלב האור האלקטרוני המת פנייך אני לא אראה אותך ככה שוב שביתי אותן כל כך מושלם כמו ידעתי שתיעלמי לעד... התנער כלב התנער (?! אין לי דרך אחרת לתרגם את זה.... נו מילא, שייק
שייק) את מכה בי שוב ומייללת ומכה בי שוב אותו כאב חד מעיר אותי בלילה וחותך אותי מגרוני לליבי הפועם ליבי ליבי הרועד שייק
שייק אבל ישנו כל הלילה במיטת בתולה וחלמנו על מוות ונשמנו כמו כלבים חולים ישנו כל הלילה במיטת בתולה ונשמנו כמו מוות וחלמנו על כלבים חולים שייק
שייק התעוררי התעוררי התעוררי! שייק
שייק התעוררי התעוררי התעוררי! שייק
שייק התעוררי בדם החדש התאוששי בדם החדש התנערי בדם החדש ובואי איתי לאיפה שהכיף האמיתי נמצא... שייק
שייק מתוך האלבום (הנפלא, ד"א) THE TOP שיצא ב-84 והרביתי לכתוב עליו אז אני לא אחזור על זה. אני רק אגיד שזה שיר שרוברט לא מוותר לשיר שלייב. מכל האר הוא די מתעלם... (חוץ מפעם או פעמיים שהוא שר את GIVE ME IT - בקרוב בעברית - ואת DRESSING UP.)

*מתמוגגת*../images/Emo9.gif

כמה מוזר שכאלה מילים מעונות/עצובות/רדופות יכולות לעשות אותי אדם מאושר.

למעלה