שיישרף מי שמחליט על שיבוץ הפרסומות ב"רשת" 5 דקות פרק 10 דקות פרסומות וחוזר חלילה? מה זה הבזיון הזה?
ה השורד New member 27/6/13 #1 שיישרף מי שמחליט על שיבוץ הפרסומות ב"רשת" 5 דקות פרק 10 דקות פרסומות וחוזר חלילה? מה זה הבזיון הזה?
J Jason2 New member 27/6/13 #3 זה נקרא לתחמן את המערכת מותר להם זמן פרסומות כללי לפרק והם מחלקים את זה כך שבתחילת הפרק לא יהיו פרסומות כי הם רוצים לשבות אותך ולקראת הסוף הם מפגיזים אותך בפרסומות.
זה נקרא לתחמן את המערכת מותר להם זמן פרסומות כללי לפרק והם מחלקים את זה כך שבתחילת הפרק לא יהיו פרסומות כי הם רוצים לשבות אותך ולקראת הסוף הם מפגיזים אותך בפרסומות.
C choco2602 New member 27/6/13 #10 זה לא בקטע של "לשבות" הם לא היו עושים את זה לפני שערוץ 10 החזירו להם בריאלטי באותם ימים ושעות של המירוץ. עד עכשיו היו הרבה יותר פרסומות. הם הפסיקו כי הם לא רוצים שאנשים יזפזפו לערוץ 10 ויעברו בטעות לתכנית אחרת.
זה לא בקטע של "לשבות" הם לא היו עושים את זה לפני שערוץ 10 החזירו להם בריאלטי באותם ימים ושעות של המירוץ. עד עכשיו היו הרבה יותר פרסומות. הם הפסיקו כי הם לא רוצים שאנשים יזפזפו לערוץ 10 ויעברו בטעות לתכנית אחרת.
N ny22 New member מנהל 27/6/13 #4 לא צריך להגזים, אבל כן, יש המון המון פרסומות זה כי הם יודעים שהתוכנית הזאת ממש ממש פופולארית ויש לה לא מעט צופים...
לא צריך להגזים, אבל כן, יש המון המון פרסומות זה כי הם יודעים שהתוכנית הזאת ממש ממש פופולארית ויש לה לא מעט צופים...
ש שועל הדיסקו New member 27/6/13 #6 גם בעונה הקודמת היו המון פרסומות כל פרק וגם בקשת המצב לא יותר טוב.
C choco2602 New member 27/6/13 #9 קוראים לזה לנצח את ערוץ 10.. הם לא שמים פרסומות כל זמן שיש הרווק/אקסטרים מייקאובר. וכשהם נגמרים אז שמים המון פרסומות כי במילא אין לך למה להעביר..
קוראים לזה לנצח את ערוץ 10.. הם לא שמים פרסומות כל זמן שיש הרווק/אקסטרים מייקאובר. וכשהם נגמרים אז שמים המון פרסומות כי במילא אין לך למה להעביר..
פ פיית המשאלות25 New member 27/6/13 #11 אני כבר הגעתי למצב שאני פשוט לא יכולה לצפות בשידור חי, אני חייבת להקליט ביסמקס ואז לראות ללא פרסומות... זה באמת מרגיז מצד שני אני מבינה שההפקה מאוד יקרה ולכן צריכים המון חסויות
אני כבר הגעתי למצב שאני פשוט לא יכולה לצפות בשידור חי, אני חייבת להקליט ביסמקס ואז לראות ללא פרסומות... זה באמת מרגיז מצד שני אני מבינה שההפקה מאוד יקרה ולכן צריכים המון חסויות