שיכרון חושים

שיכרון חושים

בקבוק יין ודיסק ראשון של השוטים הפכו את הערב הזה למשהו מטורףףףף אותה חוויה מהבומבמלה- לרקוד דיסק שלם של השוטים- קיצור, היה גדול שנה אזרחית טובה שתהיה לכם

DidjiT

New member
יא!

אתה רקדת איתי ועם חוסה את הדיסק של השוטים, בצ'אי שלנו. יא. גם לי אישית היה בן זונה, משו לפנים!

DidjiT

New member
אה כן,

הייתי בהופעה של מוש בקיוג'ה.. ורן מותק? שתהיה לך שנה טובהההההה אני
אותך המונים. :]

DidjiT

New member
רןןןןןןןןןןן[צ'וק]

מה קורה אחי? בחייאת ראבק, חבל ככה.. תשמור על קשר!

DidjiT

New member
הממ...

היו הרבה אנשים? היה ככה ככה.... ופירוטים אין הרבה...

כביכול היו 700 מקומות

אני מאמינה שהיו שם איזה 900 איש. היה נהדר . מוש עשה הופעה מלאה. הוא שר שירים מדהימים+2 בתימנית מקפיצה. אחר כך היה גרוב מרוקאי משו פצצה. ואחר כך משום מה אני לא זוכרת מה היה....

DidjiT

New member
למה משום מה?

ומה? מכרו 700 כרטיסים כביכול... אבל לא היה שם 700 בכלל, היו שם אולי איזה 400-500 המקום היה ריק! וואי הגרוב המרוקאי היה משהו בן זונה!

fleaboy

New member
בארבי תלאביב

הייתי בבארבי והיה ענקקקקק כלכך כיף :] כל הזמן קפצנו ורקדנו... הסאונד היה מטורף, בחיים שלי לא ראיתי הגברה כזאת בבארבי... שנה טובההההה אנשים :]

הייתי בסטייג'..שמוק היה שם גם

היה ממש כייף!! הוא עשה כולה 5 שירים בהופעה שלו שזה היה דיי מבאס..אבל לא ציפיתי גם ככה ליות רמדי שירים.. והיה חדר של מוזיקה ישראלית ושמו מלא שבק היהודים והשוטים..מה עוד אפשר לבקש?

DidjiT

New member
הממ.. המון...

טראסנים פסיכודאלי ורגאיי.. איך אפשר לרקוד לצלילי היהודים לדוג'?

ראסמי הטראנסים שהיו שם היו לא

איכותיים בכלל... היה רק האוסים ואמ טי וי...ממש עלוב. ועוד בוקשטיין רקדה כאילו אין מחר. בעעעע בחילה.

RedDesert

New member
שנה טובההההההההה

אני הייתי במסיבה באחד הקיבוצים באזור... ובקשר לעניין הכי כיף זה טראנסים...

DidjiT

New member
שטויות.

אני באמת לא חושבת שאת יכולה לדבר ככה בביקורתיות שאת כל המסיבה היית עסוקה בדבר אחד. את בכלל לא ראית אותי רוקדת ונראה לי שאת גם בכלל לא התעסקת במוזיקה. אז חדלי.

למעלה