שילדה עקומה? בקשת עצה דחופה

tsadoky

New member
שילדה עקומה? בקשת עצה דחופה

לפני 3 שבועות רכשתי אופני כביש חדשים - specialized elite a 1 800 ק"מ מאוחר יותר אני מגלה בעיה חוזרת ונשנית בגלגל האחורי: הוא מתחכך שוב ושוב במסגרת השילדה. להפתעתי גילתי שהגלגל אינו ממוקם בצורה סימטרית ביחס לשילדה: כאשר במסגרת התחתונה של השילדה הוא ממוקם בדיוק באמצע, הרי מיקום הגלגל ביחס לחלק העליון של השילדה מראה על קרבה לפס מתכת אחד של השילדה יותר מזה של הצד השני. ההגיון שלי אומר: משהו פה עקום. טכנאי אופניים מחנות אחרת, לא זו שבהם קניתי את האופניים, טען שנראה לו שהשילדה אכן עקומה. היתכן? האם הדבר יכול היה להגרם מנפילה ? (אכן נפלתי פעם או פעמיים). האין שילדה אמורה להיות מחומר חזק שאמור לעמוד בנפילה סתמית? ואם אכן היא עקומה, איזה אחריות יש לחנות שמכרה לי אותם? (חנות בעלת שם) מה עלי לבקש מהם ? אני מניח שהם ינצלו את בורותי היחסית בנושא כדי לטעון שהשילדה אינה עקומה או לטעון שאין לזה כל השפעה על איכות הרכיבה. איך הייתם מציגים לי לנהוג ?

stinkydlx

New member
תלך למצמן

מצמן הם היבואנים של ספשיליזד בארץ אז כדאי לך ללכת אליהם ולהראות להם את זה, חוץ מזה, הגיוני שפשוט אתה צריך לכוון את הקויק ריליס כשאתה מכניס את הגלגל לשילדה. עוד סיבה, שאולי הגלגל עקום וצריך בניה מחדש. בכל מקרה אני ממליץ לך בחום ליצור קשר עם עדי פרומקין ממצמן, באימייל או בטלפון (תתקשר למצמן ותבקש. חוץ מזה אתה יכול גם ללכת עם מישהו שמבין באופני כביש לחנות עם האופנים ולהראות למוכרים. בהצלחה..

למעלה