שילובי מנות -
שאלה של חובבן:
הגעתי למצב בו אני יכול לקחת לא מעט מתכונים ולהכין מהם מנות שיוצאות לא רע. הבעיה שלי היא בשילובים.
לדוגמה, אם אני מתכנן את הסעודה של מחר בערב, אני נכנס לאינטרנט ודולה משם רעיונות, שכל אחד מהם הוא מעולה בפני עצמו אבל אני לא תמיד יודע האם כל המנות שבחרתי משתלבות יפה בסעודה אחת.
כללית: האם יש איזה "כלל אצבע" בנוגע לשילובים או שזה סובייקטיבי לחלוטין?
ספציפית למחר: אני מתכנן להכין חמין, מרק אפונה, קציצות עדשים וקישואים, תבשיל כלשהו עם אפונת שלג ופטריות.
?
שאלה של חובבן:
הגעתי למצב בו אני יכול לקחת לא מעט מתכונים ולהכין מהם מנות שיוצאות לא רע. הבעיה שלי היא בשילובים.
לדוגמה, אם אני מתכנן את הסעודה של מחר בערב, אני נכנס לאינטרנט ודולה משם רעיונות, שכל אחד מהם הוא מעולה בפני עצמו אבל אני לא תמיד יודע האם כל המנות שבחרתי משתלבות יפה בסעודה אחת.
כללית: האם יש איזה "כלל אצבע" בנוגע לשילובים או שזה סובייקטיבי לחלוטין?
ספציפית למחר: אני מתכנן להכין חמין, מרק אפונה, קציצות עדשים וקישואים, תבשיל כלשהו עם אפונת שלג ופטריות.
?