שילוב בין חינוך לע"ס

shmuli3

New member
שילוב בין חינוך לע"ס

עבודה סוציאלית שלום לכולכם,בימים אלו אני מנסה לגבש לעצמי החלטה מה ללמוד וכמובן איפה.אחרי אינספור תחומים שונים צומצמו האפשרויות לעבודה סוציאלית וחינוך.אני יודע שאין קשר אקדמאי בין התחומים אבל אני באמת חושב לנסות ושלב בין התחומים הללו ובעיני יש בינהם קשר מובהק,מעין סיבה (חינוך לקוי) ותוצאה ("התוצר הסופי") ולכן אני מייחס חשיבות רבה לשני התחומים.בכל אופן אני מבקש לשאול לדעתכם,האם אתם מכירים מישהו שעשה את זה ,או האם זה נראה לכם בר ביצוע בכלל (בלי שנים של השלמות),אני שואף להתחיל את התואר הראשון בעו"ס ואח"כ להמשיך לכיוון החינוך המיוחד. תודה רבה רבה איציק

יכול להיות שהשילוב הזה

אינו כה נפוץ, כמו שאתה אומר, ולא תמצא הרבה שיוכלו לענות לך על השאלה. אני לא מכיר תחום שמתייחס ישירות ובאופן ספציפי לקשר שבין חינוך למצב חברתי/כלכלי (או פשוט - סוציואקונומי)וגוזר מכך דרך טיפולית, כך שיתכן ותיצור משהו חדש. במקרה כזה אל תשאל שאלות - פשוט תעשה מה שאתה מרגיש שנכון. בהחלט יתכן שבמהלך לימודי העבודה הסוציאלית ישתנו דיעותיך בעניין החינוך, או שדווקא יקבלו עוד ביסוס, וכו'. קשה יהיה לך לצפות מעכשיו. יתכן גם ותרצה להסתכל על חינוך ברמה החברתית ולא ברמה של בתי ספר - חינוך של חברה, או תרבות. בכל מקרה אני מצרף לך קישור לשרשור קצר שהיה בפורום בעניין דומה.

למעלה