שילוב בישול - SOUSVIDE עם אינדוקציה ?
קיצור : S=SOUSVIDE, I=INDUCTION
יש לי מספר שאלות למבינים ולמנוסים
1. האם ישנה טבלה טובה של טמפרטורות וזמנים מומלצים לבישול S
2. עד כמה הטמפרטורות המומלצות קשיחות
למשל : המליצו 80 מעלות ועשיתי ב-90 האם זה משנה
ואם כן מתי ?
3. האם ניתן לבשל S ב-I
מה אני מתכוון
נאמר שעוף מומלץ ב-75 מעלות 4 שעות לפי טבלת ה-S
האם אפשרי לשים עוף עם רוטב בסיר טוב על פלטת I
ולבשל ב-80 מעלות על פלטת I באופן רגיל מכוסה בסיר ובלי שקית וואקום לפי הזמן המומלץ לבישול S עם שקית וואקום.
קיצור : S=SOUSVIDE, I=INDUCTION
יש לי מספר שאלות למבינים ולמנוסים
1. האם ישנה טבלה טובה של טמפרטורות וזמנים מומלצים לבישול S
2. עד כמה הטמפרטורות המומלצות קשיחות
למשל : המליצו 80 מעלות ועשיתי ב-90 האם זה משנה
ואם כן מתי ?
3. האם ניתן לבשל S ב-I
מה אני מתכוון
נאמר שעוף מומלץ ב-75 מעלות 4 שעות לפי טבלת ה-S
האם אפשרי לשים עוף עם רוטב בסיר טוב על פלטת I
ולבשל ב-80 מעלות על פלטת I באופן רגיל מכוסה בסיר ובלי שקית וואקום לפי הזמן המומלץ לבישול S עם שקית וואקום.