שילוב טיפול הומאופתי עם טיפול בהילינג ?

makafee

New member
שילוב טיפול הומאופתי עם טיפול בהילינג ?

היי, אני מחפשת תשובה לשאלה הזו כבר זמן מה. אני עוברת טיפול הומאופתי,לאיזון נפשי ופיזי , אך חושבת לעשות גם הילינג תטא מאחר וקצת מתוסכלת שלא מרגישה בשינוי,וכבר עבור חודשיים וחצי . מצד אחד,מהצד ההומאופתי,נאמר לי שעדיף לא לשלב,כי יכולה להיות התנגשות בין הטיפולים . מצד שני,2 מטפלים בהילינג אמרו לי שאין בעיה בשילוב הילינג והומאופתיה. אז אני קצת מבולבלת. ודבר נוסף - מה לגבי שיאצו ,במקביל לטיפול ההומאופתי? ממש מנסה להאמין ולקוות שהטיפול שאני עוברת,אכן יעזור לי וארגיש את השינוי בקרוב,אבל בינתיים זה לא קורה... תודה רבה מראש..

שילוב טיפול ?

שלום לך קודם כל אני מבין ומזדהה איתך. אך כהומאופת אני מסכים עם העצה שנתן לך ההומאופת שלך. אכן, שילוב טיפולים עלול לשבש את הטיפול ההומאפתי. עם זאת רציתי לשאול אותך: האם עברו חודשיים וחצי מאז הטיפול שקיבלת ואין כל שינוי ? האם פנית למטפל שלך ואמרת לו ? מה היתה תשובתו ? אולי יש מקום לשנות את הטיפול. אני לא בקי בפרטים ולכן קשה לי לייעץ כך. את יכולה לענות כאן או לפנות אלי בנייד. בברכה שמואל שלו - מנהל הפורום

makafee

New member
אז -

קיבלתי את ההצעה לא לשלב הילינג עם ההומאופתיה,אבל "קיבלתי אישור" לעשות שיאצו ,שהבנתי שזה לא מתנגש .. כמובן שפניתי להומאופטית.כל הזמן אני מעדכנת אותה.הבנתי ממנה שכל נסיגה וירידה זה חלק מהתהליך.היא כבר שינתה לי פעם אחת את הרמדי.והיא מודעת לעניין שאני לא חווה שינוי,ועל כן ,אמרה,שבפגישתנו הבאה ,שתהיה בימים הקרובים,נבחן שוב את העניין ונראה איך ממשיכים הלאה. אני תוהה אם שוב נשנה את הרמדי, והאם הטיפול כבר יעבוד ואראה כבר את האור תודה רבה לך על ההתייחסות, אתה מכיר מנסיונך מקרים שדומים לשלי,שלא רואים שינוי בשלב כזה, וגם בעניין של חרדות וחוסר איזון נפשי,אי יציבות בעבודה,פחד מלעשות צעדים לקראת מימוש עצמי..כל זאת ועוד - האם הטיפול ההומאופתי אכן יכול לעזור לי? בשלב כזה,שאלות רבות,כי הסקפטיות עולה ואיתה התסכול,כשמייחלים לשינוי והוא לא מראה סימנים של הגעה.. שוב -תודה רבה ...

אז -

שלום לך כן, מצבים כאלו מוכרים לי בטיפל. וכן, אפשר לעזור לך בהומאופתיה. ומה היה עונה לך פסיכולוג, או כל מטפל אחר, אילו אמרת לו אחרי שני טיפולים שעדיין אינך רואה שיפור ? וכל זה לא לבעיה אקוטית אלא לבעיות שכנראה מלוות אותך שנים. אם המטפלת שלך הינה הומאופתית קלאסית מוסמכת ואת סומכת עליה, המשיכי איתה. בברכה שמואל שלו

למעלה