שילוב מנצח :)

שילוב מנצח :)

היי,שמי בר בת 18 (טוב נו...17 ו10 חודשים...) עד עכשיו הייתי סמויה פה..

לפני כחצי שנה,קבלתי סופית פטור מהצבא (כן,וועדה רפואית מיוחדת)
עדיין לא הייתי בטוחה בעצמי (חשבתי גם על שירות לאומי),אבל מיד נגשתי למדור הפרט בלשכת הגיוס
דבר אחד אני אגיד לכם-אני לא מתחרטת!

אז...מה גרם לי להפסיק להיות סמויה?
בשלב כלשהו בהליך ההתנדבות,פנו אלי מפרויקט שנקרא "שילוב מנצח"
שמטרתו לסייע לבעלי פרופיל 21 רפואי להתנדב לצה"ל.
הפרויקט שייך לעמותת "אתגרים"-אם משהו מכיר

זה לא פרויקט שיקומי או משהו,גם לי זה צלצל ככה,ומי שמכיר אותי יודע שאני לא כ"כ אהבת להשתייך לכל הקבוצות שמתייגות אותי בגלל המצב שלי,ושאני מעדיפה להשתלב בחברה הרגילה,בלי אף עזרה (שלדעתי זו הדרך הכי טובה להשתלב,אבל בואו לא נכנס לזה)

הפרויקט מקיים פעולות פעם בשבועיים ומפגים אתכם עם מתנדבים אחרים,לפי מה שאמרו לנו,מתוכננים כל מני טיולים שנה הבאה (צריך לעשות משהו עד הגיוס,לא?) וביולי בעזרת ה'-תהיה גדנ"ע!!

אבל עזבו את כל זה,הכי חשוב שיש שם אנשים מקסימים,שנותנים יחס אישי,ועושים הכל,ואני מתכוונת ה-כ-ל בשביל שתתנדבו. הם מקיימים קשר רציף עם נציגי מדור מתנדבים ומסייעים המסע להתנדבות!
הקבוצה עדיין מתגבשת,היו רק 2 פעולות,והם מחפשים כאלה שרוצים להתנדב ומעוניינים להצטרף לקבוצה

אם משהו מעוניין,שייצור איתי קשר בפרטי,ואני אדאג לקשר אותו לקבוצה

ושיהיה לכולנו בהצלחה!

hillator

New member
אשמח אם תצרי איתי

קשר בפרטי ההיתי רוצה להבין מה זו הקבוצה ואף לעבוד עימם בשיתוף פעולה
בברכה

yarden na

New member
שילוב מנצח

זהו איזשהו פרוייקט שרץ בארץ כבר כמה שנים, ונמצא גם בשיתוף פעולה עם עמותות- דוגמת עמותת "שמע" לכבדי שמיעה.
אני עצמי הייתי חניכה שם ובי"ב באמת לקחתי חלק בזה ויחד עם עוד חברים כבדי שמיעה שקיבלו פטור רפואי נעזרנו בפרויקט כדי להתקדם כמו שצריך עם תהליך ההתנדבות, וכמובן סיימנו בגדנ"ע בסוף השנה, שהיה ממש טירונות מקוצרת.. אפילו יצא לנו לטווח.
מומלץ ביותר להשתתף ולקדם כמה שאפשר :)

בר דותן

New member
אני מעוניין אבל אני לא יודע עם זה

קשור גם לסוג הפתור שאעני קיבלתי ,
צרי יאתי קשר עם אתה יכולה , בפיסבוק bar dotan (תמונה לבנה ורשום באדום DJ BAR D)
או במייל [email protected] :)

למעלה