שילוב עבודה ולימודים

Anfield

New member
שילוב עבודה ולימודים

מבחינת -זמן- השקעה בתואר למדעי המחשב באונ', לבנאדם הממוצע, מתי הייתם ממליצים לשלב גם עבודה במשרת סטודנט במקביל? האם ניתן להתקבל לעבודה באחת מחברות ההייטק גם במהלך השנה ה-1 או שנדרש ידע שלומדים באונ' לפחות מהשנה ה-1 על מנת להציע את עצמך לכל סוג של משרה?

generala

New member
בגדול...

המקומות הנחשבים דורשים את C++ או ג'אווה, ואת מבנ"ת. את רוב קורסי החובה במתמטיקה ועוד קורס 2 מתקדם במדמ"ח. כל אלה בממוצע איכותי של 80+ ומאונ' לרוב. אבל יש תמיד יוצאים מן הכלל ואני אישית מכיר אחד כזה שהצליח מסמסטר 2 כבר להיות בפנים.

vinney

Well-known member
אתה שוכח פרט זעום

בשנה הראשונה לא יהיה לך זמן לעבוד.

generala

New member
אבל

אתה בעצמך אמרת שעבדת כל התואר שלך... ובמשרה מלאה.. למה שהוא לא יוכל גם ?

generala

New member
../images/Emo36.gif

מה לא כולם לומדים כמונו באו"פ?
, מאז שאני לומד באו"פ אני ללא כל כוונה מסחרית פשוט מעביר אנשים במסות לשם חח.. בכל אופן אני דווקא שכחתי שקיים עולם אחר מחוץ לאו"פ ואכן אין זמן לעבוד למרות שיש כאלו שיכולים, יש לי קרוב משפחה שהתחיל לעבוד במייקרוסופט עוד בתחילת הסמסטר השני שלו... אז יש ויש....

maverick 42

New member
בתור אחד שעובד ולומד

לומד מדמ"ח באת"א ועובד במקום של מינימום 3 משמרות בשבוע (משמרת = 8 שעות) - אני יכול רק להגיד שזה אפשרי, אבל זה קורע בטירוף. כל שעה פנויה מנוצלת.

תשמע אני לומד ב HIT במסלול הגמיש

אולי זה יענה לך על הצורך: אני לומד מדעי המחשב במסלול הגמיש, מה שאומר שאני גם יכול לעבוד. זה לא פשוט, זה קורע, אבל לפחות אני לא חייב כסף לאף אחד. למען האמת רוב הסטודנטים פה לומדים במתכונת הזאת. ככה זה אחי טוחנים 3 שנים ואחרי נטחנים עד סוף החיים :)

למעלה