שילוב של עץ וזכוכית!

miromiro

New member
שילוב של עץ וזכוכית!

שלא כמו רבים מבאי הפורום רוב עבודותי הנגריות הן בעיקר עבודות של תחזוקה ואחזקה. אמנם חסר להן את הפן האומנותי, אבל היצירתיות מתבטאת בעיקר בפתרון בעיות כאלו ואחרות. בלא מעט מהעבודות, אני עובד עם זכוכית בשילוב של עץ ו/או אלומיניום. את החיתוך אני עושה בעזרת סכין ידני, ואם יש צורך בפאזה, אז אני עושה אותה על מלטשת חשמלית. שאלתי- האם יש המלצה למכשיר חיתוך חשמלי/פנאומטי. והאם מכשירי החיתוך יודעים גם לעשות את הפאזה? האם אפשר לחבר רק ראש שיוף זכוכית למולטיטול ולעשות בעזרתו סוג של החלקה פחות פרימיטיבית מהשיטה בה אני עושה אותה כרגע. כל אינפו' בעניין תתקבל בברכה. תודה מראש

arsar

New member
אם התכוונת רק לעיבוד הזכוכית -

אני מניח שחשבת על מכשיר חיתוך לאלומיניום - היום איני מכיר כזה. אבל - זכור לי שהיה ג'יג-סו (ג'קסון בלשון העם) שעבד עם אלומיניום. אני עצמי חתכתי אלומיניום עם מסור כזה - בוש! באשר לפאזה על הזכוכית - אני עושה פאזה על זכוכית עם המלטשת הרגילה שלי, אלא שהנייר הוא נייר אמרי (ווטר פרוף). עובד יופי ונא לא לשכוח נשמייה!

miromiro

New member
נושא האלומיניום דובר

בשרשור אחר. אני מתכוון רק לעיבוד הזכוכית. כמו שכתבתי, גם אני משתמש בשיטה שלך, דיי נמאס לי מזה, בעיקר כשמדובר במראות גדולות, או בזכוכית כבדה של שולחנות. לכן חיפשתי שיטה יותר ידידותית לגב ולזמן (שאין לי הרבה ממנו) תודה! קראתי גם שאתה קיבוצניק, עם כזה שבט אפשר להעביר כל החלטה באספה,

arsar

New member
אח כמה שאתה צודק... רק חבל

שכל צאצאי כולם לא נמצאים כאן! כולם שחורים! ואני מרוויח...

למעלה