<שילוט ירוק> ראש הנקרה 11

<שילוט ירוק> ראש הנקרה 11

200 ק"מ. חוויה אדירה שהחלה בליל כיפור 12:30 בלילה. 200 קילומטרים על הפינארלו. על הכביש. והרגשתי רענן.. מוכן לעוד 200.. אם היה לי שותף לחזרה.. תודה ליודית ..כלומר לרוקהופר ג'ודי על הרעיון להודעה בפורום תודה לדן על ההסעה חזרה תודה לאיתי נחשון על ההענות תודה לפרסי..
<הסיפור עוד יגיע..> תודה לעקיבא שבזכותו היה הפרסי.. ןתודה גדולה גדולה לאבנר אדר מקיבוץ אושא. לא בכל יום אני נתקל במלאך דו רגלי... ועוד רכוב.. אבנר אדר - המלאך שלי ביום כיפור. רעננה - ראש הנקרה - אושא. יורם

המממממ....

עקרונית כן. רק בימים טרופים אלה קשה לי להפרד מ-1000 ש"ח לטובת חשבון הבנק של צימוק. כלומר חשבון הבנק שלי עלול להיות צימוק..
בגלל צימוק.. האמת היא שעשיתי את הרכיבה הזו ועוד אחרות שיהיו ארוכות יותר, כבדיקה ליכולת שלי לטייל באירופה במסלול חוצה מדינות. יום שישי הקרוב EZ riders מטיילים בירושלם רבתי ולא בשטח. כך שאת השבת הקרובה אני מתכוון למלא עם רכיבת נפח של 300+ ק"מ. מי שרוצה מוזמן להצטרף באופן מלא או חלקי. יציאה מרעננה: יום שישי 21:00 בערך. הכיוון - כנרת - מטולה - כנרת. יורם

viczan1

New member
../images/Emo45.gifוואלה ,דאגנו,../images/Emo24.gif סוף סוף...

אתה מצייץ ועוד איך ,אתה מזמר כמו הפינארלו .
אני מבין שאתה כבר מוכן ל TOUR DE FRANCE .
אנחנו במתח לגבי הסיפור של פרסי גדול

roygl

New member
מעוניין ברכיבות כביש משותפות?

מחר אני יוצא לרכיבה מחיפה למעלות וחזרה. את החצי לשם באור, והחצי השני חזרה אחרי מנוחה בלילה לאור הירח המלא. ובסוכות החול המועד אני רוצה לצאת לרכיבה מחיפה לאילת ב- 3 ימים. אם בא לך להצטרף אליי לפרוייקט, אז בכיף :) צור קשר: [email protected]

למעלה