שילוט ליישוב ובורות בכניסה ליישוב

benisk

New member
שילוט ליישוב ובורות בכניסה ליישוב

אני רוצה לדעת למה אין שילוט המציין אך להגיע ליישוב? הכוונה שלי היא לשלט המכווין לפניה ימינה ללפיד ולכפר האורנים, בנוסף למה לא מתקנים את הבורות העמוקים הנמצאים בכניסה ליישוב (במעבר בין לפיד לכפר האורנים)מדובר במפגע בטיחותי ואין שום סיבה לחכות לתאונת דרכים בשביל לתקן את הכביש. אני לא מדבר על הבעייתיות של הרחבת הכביש עם כל האישורים שדרושים וההתנגדות של תושבי לפיד . בשביל לתקן מספר בורות בכביש לא צריך אישורים פשוט עושים.

ronpel

New member
אכן אין סיבה

ולא מחכים. כמעט כל שבוע מבצע שלמה (איש האחזקה) תיקונים. לצערנו כל גשם רציני מפרק הכל מחדש.היום בוצע תיקון נוסף. עד שלא ינתן אישור לבצע עבודה יסודית כנראה נאלץ להמשיך בנוהל זה. לגבי השלט- מע"ץ יציבו מחדש לאחר סיום העבודות במקום ובתקווה שהפעם לא יוסר ע"י וונדליסטים. רונן

תשובה:

א. שילוט לישוב הינו באחריות מע"צ. כיום אין שילוט כלל, הן ללפיד והן לכפר האורנים. התבצעו מספר פניות למע"צ ישירות ובאמצעות המועצה והובטח שכשיסתיימו העבודות בכניסה ללפיד הם יציבו שלטים (בתקוה שהפעם אנשים "טובים" לא יגרמו נזק לשלט של כפר האורנים). לא התיאשתי, אמשיך לדרוש את שלנו. ב. נכון הדבר גם לגבי השלט הירוק אחרי צומת שיל"ת, עליו עדיין מופיע שמו הישן של הישוב. הובטח לנו שתבוצע החלפה אך עד היום, למרות הפצרותי, לא רואים תוצאות. גם לגבי סעיף זה לא התיאשתי. ג. לגבי כביש הכניסה כבר דובר בפורום בכמה הזדמנויות, כולל התיחסות לתיקונים. התיקונים הקודמים לפני מספר שבועות בוצעו ע"י שלמה - איש התחזוקה המסור שלנו, אבל צריך לזכור שהבורות נמצאים בשטח של לפיד וכל עוד לא נפגש עם אנשי הוועד שלהם בצורה מסודרת (הם בתהליכי התארגנות) ונגיע להסכמות לא נוכל לבצע עבודה יסודית, כנדרש. התיקונים הקודמים, בחלקם, החזיקו מעמד, ובחלקם התפוררו. אנחנו ננסה שוב עם חומרים אחרים. הבעייה היא שאי אפשר לסגור את המעבר כדי שחומרים הדורשים יבוש יספיקו להתקשות ודבר זה מקשה עלינו מאוד.

benisk

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לכם אני לא יודע אם השאלה/טענה שלי עזרה, אבל כשחזרתי היום מהעבודה הופתעתי ושמחתי לראות ולהרגיש שסתמתם את הבורות בכביש וכך צריך ליהות.בקצב הזה אולי מחר תציבו שלט זמני בכניסה לישוב ובפניה ללפיד.

ronpel

New member
לא ניתן היה לסיים הכל

כי הגיע שוטר של לפיד ואסר על שלמה להמשיך בתיקון. ננסה לבצע תיאום עם לפיד כדי לפתור את הבעיה. רונן

אולי ניתן לעדכן באשר לכביש גישה

מכיוון רעות מכבים. איפה זה עומד בשלבי התכנון ומתי זה יתבצע?

ronpel

New member
עומד להתפרסם

להתנגדויות בשבועות הקרובים בשתי הוועדות (חלק מן הכביש בתוך הקו הירוק ורובו מחוץ) בשבוע הבא יש פגישה עם היזמים והמהנדס שמוביל את הנושא מטעמם. נעדכן שוב לאחר הפגישה. רונן

למעלה