שילום על חדר מיון

or1986

New member
שילום על חדר מיון

לפני כ-4שנים עברתי תאונת דרכים ליד בית ספר התיכון שבו למדתי.הייתי בדרכי לבית הספר,ביום האחרון של הלימודים,כאשר באתי לעבור את הכביש בעודי מסתכל ימינה ושמאלה,פתאום נשמעה צפירה חזקה והסתכלתי ופתאום אני רואה גלגל של מכונית על רגלי השמאלית.אמבלונס לא בא למקום,פרטי הנהג לא נלקחו בזמנו(הם הושגו דרך ארגון קר"נית).הנהג עצמו פינה אותי לבית החולים.כעבור 4שנים קיבלתי הודעה על שילום התשלום של המיון מן המחלקה המשפטית.ארגון קרנ"ת חוקרים את המקרה עד עכשיו.ברצוני לדעת האם הנהג הפוגע הוא שאמור לשלם את התשלום הכספי.

or1986

New member
...

אבל קרנית היא החברה אשר עוזרת לי לטפל במיקרה,היא אינה אמורה לשלם על כך.האם חברת הביטוח של הנהג הפוגע אמורה לשלם על המיון?..האם לזה התכוונת בדבריך כשאמרת שחברת הביטוח אמורה לשלם..

קרנית היא חברת ביטוח שהוקמה למקרים בהם

לא ידוע מי הוא הנהג הפוגע / שלנהג הפוגע אין כלל כיסוי ביטוחי.

or1986

New member
...

שאלתי היא האם חברת הביטוח של הנהג הפוגע(פרטיו כבר נמצאו ע"י קרנית)היא זו שאמורה לשלם זאת...?

מי משלם את דו"ח המיון

שלום רב, כפי שנאמר לך, בעקרון, חב' הביטוח של הנהג הפוגע אמורה לשלם, אבל, היות ועד היום התיק נמצא בבדיקת קרנית, מה שמוזר, כי בכל זאת עברו מס' שנים, וזהות הנהג ידועה, ככל הנראה שיש בעיה כל שהיא בביטוח של הנהג. מבחינתך, תפני את התשלום לקרנית, ואם זה לא הם הם יפנו את זה למי שצריך. בברכה,

למעלה