שילחו SMS לרונה

pixygirl

New member
שילחו SMS לרונה

ביום חמישי הקרוב בערוץ שתיים בשעה תשע - רונה תופיע בפסטיבל השירים של ישראל. אם אתם רוצים שרונה תזכה - שילחו SMS בזמן השידור החי. שילחו גם לכל המכותבים שלכם ולכל המספרים בפלאפון.

שישיץ

New member
יוו אחרי כל ההתלונניות_../images/Emo79.gif

אולי תסדרי לי גם?

bזוהר

New member
כן נו מה

אני עדיין מאוכזבת, אבל עם כל הזמרים שהולכים להופיע שם (אהמ שירי מימון אהמ רונה קינן) אני לא יכולה להרשות לעצמי לפספס.... הכרטיס המלווה תפוס כבר
סורי

שישיץ

New member
../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

אם יצוץ משו למלווך (אני שולחת הודעות מעצר מזויפות בדואר?!?!? מה פתאום!) אז אני רוצה לבוא גם
..

pixygirl

New member
רק שיהיה ברור

שמי שיהיה שם לא יוכל לשלוח SMS לרונה כי צריך יהיה לכבות פלאפונים. כדאי להצטייד מראש בפלאפון שקט או לבקש מחברים בבית.

bזוהר

New member
רונה תקשיבי..

גם ככה הסיכויים שלך לזכות לא כאלה גבוהים אם את ממש רוצה 50000 אני מוכנה לעשות הכל בשביל להביא לך, אבל עזבי את זה!

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

לא נראה לי שהיא מרוויחה יותר מידי על זה ובטח שלא 50 אלף שתבוא לעבוד במקדונלדס זה מכניס יותר כסף מלהיות אמן בארץ ויוצאים מזה רק דברים טובים!

0mroosh

New member
רונה בתגובה: "אזכה ואקנה לפורום

אלפחורס ומיץ קיווי".

noa08128

New member
ממ

*דברים טובים= ריח רע בבגדים של שמן ובשר שרוף. קריעת תחת ושכר מינמום. אני לא בטוחה שהיא תרצה לעשות את זה חיחי

bזוהר

New member
היה כרגע לקראת פסטיבל השירים של

ישראל ומכירים כל אחד מהמתודדים.... כרגע הייתה רונה. לא דיברו איתה או משהו כזה, אבל ממה שאני ראיתי גידי גוב דיבר עליה.. איחל לה בהצלחה וסיפר קצת איך הם הכירו, ואח"כ הראו חלקים מהקליפ של הריקוד המוזר של הלב ושל לחיות נכון והיו כתוביות מידע על רונה למטה... בסוף המנחה דיברה עם יזהר והוא אמר שהוא הולך להיות אובייקטיבי הערב, שכל השירים מקסימים.. ושונים... אני תיכף יוצאת.. יאללה, שנהנה:) ובהצלחה לרונהלה!

למעלה