שילכו לעזעזל!! B-()

טיפ-טיפ

New member
שילכו לעזעזל!! B-()

נמאס לי מהאנשים שמתעללים בחיות!! היום כשירדתי עם הכלב שלי לטיול אני ראיתי כלבה מה זה מהממת! לא זוכרת איזה גזע היא , יש לה פרווה ארוכה לבנה, כל כך יפה... והיא הלכה לצד הבעלים שלה,איזה בנאדם מגעיל שהחזיק את הרצועה שלה קרוב אליו. היא התקרבה קצת כדי להריח את הכלב שלי, ובנאדם המגעיל הזה החזיק ביד מקל והתחיל לתת לכלבה המסכנה מכות בבטן שלה עם המקל... ישר צרחתי עם הבנאדם הזה והוא זרק את המקל לפח זבל. אין לאנשים שום זכות להתעלל בחיות!! אפילו אם הם נותנים להם אוכל ומים אין להם שום זכות להכאיב לחיות שלא מבינות מה הם עשו... להריח כלבים אחרים זאת התנהגות נורמלית לגמרי!! האנשים האלה פשוט חסרי לב שילכו לעזעזל!! נמאסו כבר!! שונאת אותם!! טיפי.

טיפי הלוואי והיו מרביצים לאיש ההוא במקל...

כמו שלא מחנכים ילד במכות, גם כלב לא מחנכים במכות!!! את יודעת טיפי (אגב, מה השם שלך?) אני חברה באגודת ``הצילו`` שעוזרת לחיות במצוקה ומצילה הרבה חיים. אני כבר הרבה זמן שם והתפקיד שלי כבר גדול ובאמת אני מרגישה שאני תורמת. לא מזמן הצלנו 7 סוסים שהיו תחת חסותו של בנאדם שבכלל לא נתן להם אוכל ושתייה. התברר שהם לא אכלו שבוע! מיד שחררנו והאכלנו את הסוסים ותבענו את האיש. מאוחר יותר הסוסים אומצו והיום הכל בסדר. אני עצמי מגדלת את אחד הסוסות שהיו שם. קוראים לה טוסה והיא חומה יפיפייה... אני אישית דואגת גם להאכלת כל חתולי נהריה ודואגת לארגן ``פעולות תפיסה`` של חתולים וחתולות לצורך עיקור וסירוס בחינם אצל וטרינרים שמוכנים להתנדב. האמת שאין לנו הרבה חברים באגודה אבל אנחנו מסתדרים דיי טוב. פעם בחודש נערכת התרמה והסכומים לא מפוצצים אבל אנשים בהחלט עוזרים לנו. עוד מקרה שקרה זה שלחתול רחוב נתקעה פחית על הראש ובמשך 10 ימים הוא הסתובב איתה ואי אפשר היה להתקרב אליו. בגלל הפחית שעל הראש שלו הוא הספיק גם להדרס וכמובן שלא יכול היה לדאוג לפצעיו או לאוכל ושתייה. הוא ממש היה על סף מוות! מזל ששכן חביב של חתול זה הבחין במה שקרה וקרא ``לנו``... החתול אומץ על-ידי ולפני חודש הוא חגג (בערך) יום הולדת שמונה. מזל טוב! קוראים לו סוויפט והוא ג`ינג`י מסורס רגוע ואוהב חיות אחרות, ילדים, ולאכול! אם אני יצליח אני יפרסם פה תמונות שלו... הוא אוהב לתפוס פוזות מול המצלמה... זהו בינתיים עד שאני יזכר בעוד כמה דברים... אנשים תהיו יעילים ותעזרו למי שלא יכול לעזור לעצמו! (ותתרמו לכל אגודה שקיימת או תקום למען בעלי-חיים! אוהבת (פתאום אני שמחה ולא יודעת למה... יש לי מצב רוח והיום אני אוהבת אתכם!) ענבבבבבבבבבבבר...

טיפ-טיפ

New member
לענברוש, את כל כך מתוקה!!!

ענברי... אני חושבת שהספיק לבנאדם המגעיל הזה שצרחתי את הנשמה שלי עליו. אני רוצה להיות באיזה אגודה למען חיות אבל אני לא יודעת איזו, אולי תמליצי לי, אני רוצה איפשהו שקרוב לראשלצ, נווה הדרים, לא איכפת לי איזו, אני רוצה להיות באגודה שתורמת ועוזרת לחיות. אני לא שמעתי על האגודה הזאת שאת נמצאת בה, לא שמעתי עלייה בכלל, אגודת הצילו?.... מאיפה היא צצה פיתאום? מה שאת עושה שם זה להציל חיות מהרחוב ומאנשים מגעילים? כל הכבוד! אני בת 15 וקצת, ובנתיים אני טיילתי בין אגודה לאגודה וחיפשתי מקום שאוכל להתנדב, אבל רוצים נערים בניי 16-17 , דבר שממש מעצבן אותי, הם לא יודעים כמה אני אחראית וכמה אני עוזרת ויכולה עוד לעזור. אני לא אומרת את השם שלי כי אני לא רואה בזה נושא חשוב בשיחה באינטרנט. איזה שמות חמודים!! טוסה וסוויפט, ממש מאמי!! אני חושבת שאת ממש עושה מצווה! אנשים!! קחו דוגמא ממנה!! מתה עליכם!! ( איזה באסה שאין סימן של לב בין כל הסמיילים והסימנים שיש ) טיפי :) :) :) :)

לא שמעת על האגודה?! באסה...

תראי אנחנו לא כאלה זקנים ולא כל כך חדשים.... האגודה פועלת משהו כמו 3 שנים ואצלינו אפשר להתנדב מכל גיל. מה שאני מציעה לך כן לעשות זה להאכיל חיות רחוב (אם אמא מרשה והבנק נותן) אפילו שזה נקרא לתת להם ``חיים טובים`` ויש אנשים שאומרים שבתנאים טובים הם מתרבים... (חיות בעונות מסויימות מתרבות בלי קשר לתנאים! סמכי עליי) אז זהו. תאכילי ותטפלי כמה שאת יכולה. כל דבר קטן עוזר. בהצלחה! בעניין השם התכוונתי לשם הפרטי לא לשם משפחה או משהו כי גם אני חושבת ששמות ופרטים אישיים זה לא חשוב באינטרנט אבל ככה, רק לידע כללי לפחות לדעת את השם של הבנאדם שמולו אני יושבת. אגב אני גם בת 15 (הייתי ביום שני שעבר...). בהצלחה במה שתנסי לעשות! ענבררררר...

Shaggy

New member
איזה זכות יש לך בכלל?

מי את בכלל שתחזיקי כלב? מי נתן לך את הזכות הזאת? מה? בגלל שכלבים לא יכולים לתקשר איתנו בצורה אנושית זו סיבה לקחת כל כלב שאת רואה ולאמץ אותו? אולי טוב לו לבד. איזה זכות יש לך בכלל להגיד לאנשים מה לעשות ואת מה לעשות?

טיפ-טיפ

New member
SHAGGY על מה אתה מדבר?

על איזה זכות אתה מדבר לעזעזל? אני לא אוספת כל כלב או חתול שאני רואה, אני נותנת להם עזרה, אוכל ומים ושמיכות, ולידיעתך כדאי לך לקרוא את מה שכתבתי למעלה, ההודעה עם הנושא ``סיפור חמוד``, כי כשתקרא את ההודעה תבין שהחיות האלה אוהבות אותי ומחכות לי כל יום שאני אבוא רק כדי שאלטף אותם, מה הקשר לזכות? הם אלה שבחרו להתידד איתי ואני זאת שבחרתי להראות ידידות חזרה, יש לך בעיה?... תסבול.. לפחות אותי, לא כמוך מישהו אוהב, אתה לעומת זאת כזה קטן שאנשים חושבים שאתה מקק שצריך לדרוך עליו. וכל כלב, שלא היה לו עבר עם התעללות ושהוא עדיין בוטח בחיות ירצה שיקחו אותו לאימוץ. ואיך יכול לו להיות טוב לבד? בחוץ כשיורד גשם? כשחם? כשאין לו מה לאכול, או חס וחלילה גוסס???!!! מה יש לך? תחשוב קצת!!! איך ???!!! ונכון, אין לי זכות להגיד לאנשים מה לעשות אבל את זה אני לא אמרתי אף פעם פה בפורום הזה, אז אין לך זכות לדבר על משהו שלא עשיתי. ועוד דבר:מה לעשות ואת מה לעשות (כפי שאתה כתבת) זה אותו דבר!!! אוהבת את כולם, חוץ ממך... טיפי. 8-p

טיפ-טיפ

New member
יש לי טעות בהודעה. H-)

איפה שרשמתי ששגיא מקק,אחרי זה רשמתי ``שכל כלב שלא היה לו עבר עם התעללות והוא עדיין בוטח בחיות ירצה שיקחו אותו לאימוץ`` התכוונתי- והוא עדיין בטח באנשים.. שלא תתבלבלו... טיפי.

למעלה