שילשולים ממושכים

לינאור

New member
שילשולים ממושכים

יש לנו ילד בן שנתיים וחצי עם שילשולים של למעלה מ3 שבועות. הוא אוניו אוכל. שתה הידראן 60. הוא עירני , לא אפאטי. אין לו חום ומשלשל כ 4 פעמים ביום. הוא כעת מצוי במסגרת של בדיקות ואיבחונים , לאחר שהבחנו בהתפתחות איטית ושאינה תואמת את גילו. אין עדיין איבחון סופי. ערכנו לו בדיקות דם וצואה, שאמרו שיש לו וירוס. אני תמוהה לגבי הזמן הארוך של הבעיה. עליי לציין שעד עתה התפריט שלו כלל: בוקר : בקבוק חלב סויה SO של תנובה בגן - פרוסה עם חומוס או טחינה. בשעה 11:30 בגן אוכל ארוחת צהריים: מרק עם קוסקוס ונתחי עוף פתיתים עם כדורי בשר ואפונה בבית, כשחוזר מהגן , בקבוק מים עם פרי . בערב , ביצה מקושקשת עם גבינה לבנה.או ביצה קשה. אוכל מלפפון לעיתים קשה לו לאכול מזון מוצק. כעת הוא מטופל, החל מהיום ב"פנג'יל" ובשבוע הבא אמורים לחזור לרופאה שלו לביקורת. בדצמבר 03 עבר הילד ניתוח להוצאת אדנואיד אצל ד"ר דירוא ב"דנה" וכל הטיפול, אישפוז והתהליך היה נהדר. גם החלמתו של הילד. אנו גרים בכפר סבא וחברי קופת חולים "מכבי" האם אתה מקבל פציינטים באיזור שלנו או שאם נרצה לקבוע תור, נוכל ב"דנה"? תודה רבה ושבת שלום.

שלשולים

אני מסכים עם רופא הילדים על תרביות הצואה צקווה שקיבלתם גם בדיקת צואה לטפילים אין לי התנגדות לפלאגיל והתוספת שלי הנה לתת אולי גם פרוביוטיקה לעצירת השלשול יש משפט מאוד חשוב- לטפל בילד ולא בצואה- ולכן הייתי מציע לתת כלכלה טובה ובריאה כדי שימשיך לעלות במשקל ולהתפתח כפי שצריך לגבי האחור בבליעה ובהתפתחות- לא הייתי מבצע הערכה אצל ילד שמרגיש לא טוב או שירד במשקל בשלש השלשולים יש לשקול לבצע בדיקות דם כולל בדיקות לצליאק אני מופיע בספר מכבי בהצלחה

למעלה