שילשולים

• פותח הנושא slug
  • פורסם בתאריך

slug

New member
שילשולים

אני יודע שאפשר להאכיל דגים בשילשולים מהגינה (תולעים)... איך תופסים אותם ? שמעתי משהו על מים עם סבון אבל אני לא בטוח ...

tzach91

New member
לא קדי

אני לא הייתי ממליץ לך ביגלל ששילשולים אוכלים כל מיני מינרלים ופסולת שלא טובים לדגים וזה נכון אם תישפוך מים עם סבון הם באמת יעלו על פני הקרקע אבל באמת סבון האקווריום......... תחשוב טוב לפני שאתה עושה את זה ואני ביכלל לא מבין מה הבעיה שלך ללכת לחנות ולקנות להם אוכל טוב (אני לא ממליץ לך לתת להם "דפים" תבקש מהמוכר מזון שוקע זה הכי טוב) .

slug

New member
מזון

יש להם אוכל מעולה כבר ... אני מחפש דרך להאכיל אותם במזון טרי וחי. דגים צריכים גיוון ומזון טרי מכיל הרבה יותר חלבונים ממזון יבש... האם מישהו כאן ניסה להאכיל בשילשולים ? או תולעים ...

duel

New member
היתושים היו מפחדים להיכנס לביתי

הייתי תופס כל מה שזז, מרים אבנים בחצר, אוסף שיירות נמלים, הייתי משתדל לא למחוץ את היתושים כדי להשאיר אותם חיים ש"יזוזו" במים ויעירו ת'ציקלידים. בכל אלו הייתי מאכיל את הציקלידים והם היו נראים טוב ונלחמים על כל מה שנופל למים. אומרים שיש רעלים מסוימים בכל החרקים למיניהם, מנסיוני לא נתקלתי באף גורם שלילי מבחינה זו. אם אתה שואל אותי, הסר דאגה מליבך.

הדגים שלי תפסו פעם זבוב....

השארתי תפתח של האוכל פתוח ואיזה זבוב מסכן נכנס פנימה ואחרי דקה הוא כבר היה חצי מעוקל בפה שחל אחד הדגים. אם תעמיד בחצר מיכל עם מים עומדים בקיץ יהיו לך יתושים וזחלי יתושים.

yoyoy

New member
דווקא על שלשולים לא הייתי ממליץ

הייתי ממליץ דווקא על מזון יותר טבעי להם שזמין גם בטבע כמו זבובים יתושים ודגיגונים קטנים העיקר שיהנו

למעלה