שימור עוגה בחושה ופרוסה
עוגת גזר ואגוזי מלך, במקרה הזה, לא חלבית, בציפוי עבה משילוב של סוכר ולימון (שכחתי איך זה נקרא בעברית
) נאפתה ונפרסה כולה אתמול ולא נאכלה כמעט. האם ניתן לשמור אותה מחוץ למקרר (תנור כבוי או קופסה אטומה על השיש) ליומיים?
המטבח שלנו באופן טבעי צונן בכל עונות השנה והחלון מוסתר ע"י עץ גדול= אין גישה לאור ישיר וחום של שמש.
הייתי מסירה את הציפוי (מתוק מדי, לא אוהבים) בשמחה, אבל נראה לי שבטמפ' הנכונות זה מה ששומר\מגן על טריות העוגה?
עוגת גזר ואגוזי מלך, במקרה הזה, לא חלבית, בציפוי עבה משילוב של סוכר ולימון (שכחתי איך זה נקרא בעברית

המטבח שלנו באופן טבעי צונן בכל עונות השנה והחלון מוסתר ע"י עץ גדול= אין גישה לאור ישיר וחום של שמש.
הייתי מסירה את הציפוי (מתוק מדי, לא אוהבים) בשמחה, אבל נראה לי שבטמפ' הנכונות זה מה ששומר\מגן על טריות העוגה?
