שימושים ל-DROPBOX ?

voguemaster

New member
שימושים ל-DROPBOX ?

אני מבין את המגניבות של להיות מסוגל לסנכרן קבצים בעזרת DROPBOX או סתם לגבות אותם לענן אבל כמה פעמים כבר זה קורה לנו ? נניח קובץ קטן.. מכיוון שיש לנו כבר אימיילים בטלפון זה כבר טריויאלי להשיג אותם בכל מקום (גם על PC). עבור קבצים גדולים כמו סרטים זה בכלל לא שימושי אז - מה לפי דעתכם השימוש הסביר ב-DROPBOX ?

sepul

New member
השימושים שלי

אני סטודנט ולכן כל החומר הלימודי שלי נמצא בדרופ בוקס... מכל מחשב או בגלקסי שלי אני יכול לפתוח מה שאני צריך.... בנוסף בעבודה אנחנו מעבירים קבצים מאחד לשני דרך התוכנה. ניתן לשתף כל תיקיה שנרצה עם כל אחד ע"י שליחת הזמנה לאותו בן אדם. בנוסף כל הקבצים מגובים אצלם באתר , וכל שינוי שאני עושה לקובץ מסויים אני יכול לחזור לגרסאות הקודמות שלו. מקווה שזה עזר. מיכאל

ronengeles

New member
התוכנה טובה אם אתה משתמש ביותר ממחשב אחד

בבית יש לי את המחשב הנייח. כשאני אצל ההורים אני משתמש במחשב שלהם, ואז יש לי גישה לכל הקבצים. כשאני באוניברסיטה יש לי גם גישה מכל מחשב בספריה. נכון שאפשר לשלוח במייל, אבל אז צריך לשלוח כל קובץ ספציפית. אם מראש אתה שומר את כל הקבצים הרלוונטיים ב DB (גם ככה צריך לשמור אותם בספריה כלשהי), אז כל המידע תמיד זמין ומסודר, ולא צריך להתחיל לבדוק באיזה מייל שלחת אותו. כמו שכתבו מעלי יש עוד אופציות של שיתוף ודברים נוספים. בהחלט תוכנה יעילה ומומלצת.

em28

Well-known member
אני התקנתי את הקופסה הנופלת בעיקר כדי:

- לגבות תמונות ומסמכים חשובים מהמחשב בבית. - לגבות את פרופיל פיירפוקס של המחשב בבית. - לגבות את הטלפון (אנשי קשר, תמונות, קבצי APK). ברור לי שכאני אצטרך את הגיבוי יתברר שבעיה כזו או אחרת מונעת את השימוש בו. מרפי.

לתמונות, גיבויי שיחות וגיבויי SMS

כל פעם שמופעלת תוכנת גיבוי SMS או תוכנת גיבוי יומן שיחות, הקובץ XML עולה אוטומטית לDROPBOX. כל פעם שאני מצלם תמונה, היא אוטומטית עולה לDROPBOX. כל זה בעזרת Titanium Media Sync.

nwperson

New member
אצלי זה מסיבות של עצלנות..

נשבעת. לפעמים אין לי כוח לחפש ולחבר את הכבל של ה USB, אז אני מעלה במחשב ואז מורידה דרך המחשב.. אני נוראית..

פגית

New member
אני גרועה יותר-מצלמת לsnap n go..

פשוט התאהבתי באפליקציה הזו ויש גם קייס חתיך מאמריקה אז בכלל

פגית

New member
סינכרון

יש לי נייח ונייד ועכשיו גם מחשב בכף יד.. אז הכל מסונכרן. והאמת-אני מעדיפה לצלם בsnap n go כי כמעט ולא היו מקרים שהייתי חייבת משהו בהול ולא היה חי נניח על הלפטופ. אבל טוב שיש.

למעלה