שימוש באלוה-ורה לטיפול באבצס

gilwe

New member
שימוש באלוה-ורה לטיפול באבצס

לפני כחודש התפתח לי אבצס באיזןר שבין העיניים. מיד לאחר מכן הופיעה לי נפיחות באיזור שמסביב לעיניים אך היא נעלמה לאחר שטופלתי באנטיביוטיקה. עם זאת, האבצס עצמו נשאר ואינו נעלם. הוא תת עורי ואין לו ``ראש``. עושה רושם שהוא לא מתכוון להעלם משם בזמן הקרוב... אנטיביוטיקה לא עוזרת. האם מריחת אלוה-וורה על הפצע במשך תקופה יכולה לעזור ? (או להזיק ?...) האם יש פיתרון אחר המבוסס חומר טבעי שאינו אנטיביוטיקה ?

טיפול

שלום! תוכל למרוח אלו-ורה ללא חשש. מעבר לכך ניתן להשתמש בשמן לבנדר ולמרוח ישירות על המקום - הלבנדר מסייע בהחלמה מהירה - הגלדה, וכן לכל בעיות העור!!! רק בריאות!

gilwe

New member
תודה !

אגב, האם את שמן הלבנדר ניתן לרכוש בבית-מרקחת, והאם מריחת האלוה-ורה אינה יכולה לגרום למקום להשחיר ? איזה חומר יפעל באופן יעיל יותר, הלבנדר או האלו-ורה ?

שילוב מנצח

שלום! את 2 החומרים ניתן לקנות בכל בית מרקחת וחנויות הטבע. בכל מקרה ממליץ לפנות לקוסמטיקאית! רק בריאות!

m_katzmann

New member
הגוף שלך זועק - הקשיב לו

הגוף שלך זועק - הגיע הזמן שתתחיל להקשיב לו. בעיות בעיניים לפי הרפואה ההוליסטית - סימן לאיבוד תקווה. עד שבעייה זו לא תיפתר האבצס ישאר ואף יחמיר. תרופות ומשחות למיניהן אולי ירגיעו אבל לא יפתרו את הבעייה וגם אם ייעלם האבצס, תופיע בעייה גופנית אחרת, אולי אפילו קשה מזו. יחד עם זאת אתה צריך ללכת לרופא עייניים. אני ממליצה לך לעשות איזושהי עבודה רגשית - דמיון מודרך, קנסיולוגיה או מודעות עצמית. מאיה

למעלה