שימוש בגרפיטי ב treo 680

danirit

New member
שימוש בגרפיטי ב treo 680

מישהו יכול להסביר לי איך אני משתמש בגרפיטי? בנוסף, אני רואה בתפריטי המכשיר את כל קיצורי הדרך (צירוף של / עם אותיות שונות) אבל לא מצליח לכתוב על המסך ולקבל את התוצאה הנדרשת יש למישהו מושג מה אני עושה לא בסדר?

udifpalm

New member
איילת כנראה ישנה הבוקר

שרשר שאלותיך!!! (גם אם הן בנושאים שונים) במסך הראשי יש מקום למספר קבוע של שרשורים וכל שרשור שאתה פותח דוחף החוצה שרשור של מישהו אחר. אף פעם אל תחזיק יותר משרשור אחד בדף הראשי. לענין שאלתך: למה שמישהו בכלל ירצה גרפיטי בטריאו או בכלל במכשיר עם לוח מקשים?? כנראה שגם פאלם חושבת ככה, כי במצב רגיל אין גרפיטי פעיל בטריאו. חיפשתי את המילה graffity באפליקציית My Treo שמכילה את ספר המשתמש, ולא מצאתי כלום. בשרשור אחר הוזכר שהשביל להפעיל גרפיטי על הטריאו צריך את התוכנה הבאה: http://www.escande.org/palm/GrfAnywhere/ |סלינק| בכלל, מי שעובד עם גרפיטי מומלץ לו (לא מנסיום אישי שלי) להשתמש בתוכנה מסחרית בשם TealScript

danirit

New member
תוכנת NOTES מהפאלם

יש לי בפאלם הישן תוכנה לכתיבת פתקים בכתב יד ניסיתי להעתיקה ל treo והיא לא עובדת יש לך רעיון מה עלי לעשות?

AYELET1

New member
שרשר בבקשה את כל שאלותיך וקרא את תקנון הפורום

ואז גם תבין את הסיבה לבקשה זו.

danirit

New member
notes ל treo

יש לי בפאלם הקודם תכנת notes שמאפשרת כתיבת פתקים בגתב יד על גבי המסך ניסיתי להעבירה ל treo אבל היא לא פועלת. יש למישהו רעיון מה לעשות או האם קיימת כזו תוכנה ל treo תודה

למעלה