שימוש בהליכון ביתי

shilgya85

New member
שימוש בהליכון ביתי

קניתי הליכון לפני כחודש, אני משתדלת לעשות הליכה של שעה כל יום במהירות 5.5. בימים האחרונים הרגליים ממש שורפות לי במיוחד בצד ימין של הרגל מעל הכף רגל. מה הבעיה יכולה להיות? והאם אני צריכה להגדיל את זמן ההליכה או את המהירות בכדי לרזות יותר, כי ממש לא הולך לי. תודה רבה מראש

הליכון בבית

יש לי חבר שאומר שהליכון בבית זה מטלה הבגדים היקר ביותר...., סתםםםם. חסרים הרבה פרטים כדי לתת לך תשובות: גיל, משקל, סוג ההליכון, בעיות נלוות, ההסטוריה ה"בריאותית" שלך, המטרות ועוד. ב"שליפה" אני יכול להגיד לך שלרוב האנשים הרבה יותר כיף לצאת החוצה וללכת בפארק במקום ללכת בבית, מהנסיון שלי מעט מאוד ממשיכים לאורך שנים לעשות פעילות באופן עצמאי בבית, רוב המתמידים מחפשים את המחויבות והולכים לחדר כושר או יוצאים לשטח, מאוד יכול להיות שהבעיה היא לא רק אצלך אלא גם בסוג ההליכון, בדרך כלל הליכונים בחדרי כושר טובים ואילו קניית הליכון לבית היא סוג של התפשרות...

shilgya85

New member
אוקיי

קניתי הליכון leader 51 של vo2 על מנת ללכת בבית ולא לצאת לפארקים או לתלות עליו בגדים. הבעירה היא לא של שפשוף ברגל אלא ממש בערה פנימית ,אני אוכלת עד 1200 קלוריות ביום מאוזן גיל 25 משקל 67 . יש לי דלקת פרקים רדומה. התאמנתי שבוע שלם למשך שעה כול יום ולא היה שומדבר ולפתע התחילו הכאבים. יש מצב שזה בגלל שאני לא עושה חימום קודם. או אולי משהו אחר, כי זה קורה לי לפעמים ממש ב-5 דקות הראשונות.

הר ניר29

New member
אני שואל שוב

האם כואב לך בשוק? האם זה כואב במהלך הפעילות ולאחר הפעילות נשכח הכאב?

shilgya85

New member
לא

הכאבים לא בשוקיים אלא מעל כף הרגל בצד ימין בשרירים. זה כואב במהלך הפעילות ולאחר הפעילות כבר לא כואב.

הר ניר29

New member
בכל מקרה קשה לומר.

גם אם היו עוד פרטים על גילך, וכושרך הגופני אני מציע לא להשאיר מקום לספק ולגשת לאבחון. בהצלחה

oridoron77

New member
יותר פרטים

1. שריפה כמו בעירה פנימית בצד הימיני של כף הרגל, או יותר כמו שריפה של שפשוף בעור? 2. על מנת להרזות משמע להוריד את כמות השומן בגוף, את צריכה לאכול בצורה נכונה (אין לדעת כמה קלוריות את מכניסה, והאם את בגרעון יומי שיצור פנייה למאגרים רזרבים), מה שמביא אותי להמליץ לך להיוועץ עם תזונאי\ת, כדי לקצר את הדרך. בכיף אורי

למעלה