שימוש בטלפון חכם

שימוש בטלפון חכם

מה זה בדיוק אפליקציה? איך לכל האנשים שמסביב יש שיר ברקע כשמחייגים אליהם, ולי אין שמץ של מושג איך שמים כזה? האם אפשר לשים קבצי וורד על הטלפון החכם?

dannychn

New member
תשובות

1. אפליקציה נקראת בעברית : יישום. יישום זוהי תוכנה הפועלת במחשב, סמרטפונים, טאבלטים וכו'.
2. השיר שנשמע ברקע קיים אצל מנויי חברות הסלולר וגם הטלפון הנייח למי שיש צליל המתמנה מוסיקלי (נקרא באנגלית : funtone), כדי שיהיה לך צליל המתנה פנה לחברה הסלולרית שלך (שירות זה בדרך כלל כרוך בתשלום חודשי).
3. כן, ניתן לשמור ולפתוח קבצי "וורד" על הסמרטפון, לפתיחה / כתיבה / עריכה של קבצים אלה דרוש יישום מתאים.

אפלקיציות

האם אני "צריך" אפליקציות על הטלפון?
האם שמירת קבצים על הטלפון ופתיחתם בעת הצורך היא מורכבת?
איך עושים סדר בתמונות שמצלמים בעזרת הטלפון הזה, כדי שניתן יהיה לשלפן ברגע הנדרש?

BravoMan

Active member
עוד תשובות:

אתה לא "צריך" אפליקציות על טלפון. למעשה, אתה גם לא צריך טלפון חכם ואולי גם לא טלפון בכלל.

זה תלוי בך - אתה רוצה שהטלפון יעשה משהו שאין לכך אופציה מובנית?
תתקין אפליקציה מתאימה.
זה כמו במחשב - אתה לא צריך תוכנות, אבל אולי תרצה כמה שיהיה לך מה לעשות עם המחשב.

לגבי שמירה ופתיחה: תלוי בטלפון.
ב-iPhone זה כעב ראש רציני כי Apple הליטה שאין דבר כזה "קבצים".
ב-Android הטלפון מתחבר כמו כונן חיצוני ואתה פשוט גורר.
ב-Windows Phone - אין לי מושג.

סדר בתמונות - תלוי בטלפון.
יש הרבה טלפונים חכמים שמריצים מערכות הפעלה שונות. לכל אחד תוכנות משלו.

אפליקציות

יש לי טלפון של חברת בלקברי.
האם אפשר לשים עליו קבצי וורד?
האם אפשר ליצור בו ספריות תמונות?
מהם הדברים - היישומים- שמרבית האנשים מחזיקים על הטלפון הסלולארי, פרט להם שמגיעים איתו ברכישה?

BravoMan

Active member
אין יותר מידי בעלי BB בישראל בכלל ואין בכלל

כאלה בפורום הזה בפרט, למיטב ידיעתי.

נסה לשאול בפורום סלולארי, שם אולי מכירים את הנושא:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=117

בכל מקרה, רוב התוכנות שפופולריות היום זמינות ל-Android ו-iOS, ולא ל-BB, והתוכנות שאדם מתקין תלויות מעוד בצרכיו והעדפותיו האישיות.

אז שוב - אם אתה רוצה עצה לגבי יישומים, פרט מה בדיוק אתה רוצה שהטלפון יעשה.

בהצלחה!

AYELET1

New member
יקירי, זה לא כזה כאב ראש מסובך

(באייפון)

BravoMan

Active member
טוב, עדכון:

היום יצא לי לשחק טיפה (ממש טיפה) עם מכשיר Windows Phone אמתי מקורי ונראה שגם הוא מתחבר ככונן ונותן להעתיק קבצים, אפילו במערכת לינוקס.

לא יודע מה קורה ב-BB, אבל נראה שלא ש-MS לא העתיקה את כלל ההיבטים הדפוקים מ-Apple.

למעלה