שימוש בכרום

הדר123456

New member
שימוש בכרום

הי,

שתי בעיות שצצו לי בכרום:
1-תמיד הייתה לי את האופציה להחליף בין משתמשי גימייל שונים בלי בעיה-הם היו נשמרים לי והייתי תמיד בוחרת במה להשתמש וזה היה מתחלף,עכשיו כל פעם המחשב כאילו שומר רק משתמש אחד ואין באופציות להחליף משתמש ומופיעה לי הרשימה של הגימיילים השונים ולכן אני צריכה מחדש לצאת כל פעם ולהיכנס שוב למשתמש חדש. למה זה?

2-יש אתר מסויים של קניות שאני לא מצליחה ממנו להוסיף לסל מוצרים ,ניסיתי למחוק COOKIES וקבצים ,אבל זה לא עוזר.
מה אני צריכה לעשות ?

תודה רבה

הדר123456

New member
ממשיכה

תודה על התשובה

האם עלי "להתעסק" עםם הסיסמאות גם אם האתר אינו דורש סיסמא בכניסה אליו או בהזמנת המוצרים?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בעיקרון לא

אם אל קבעת שם משתמש וסיסמא יש פה משהו חשוד מאוד אולי חטיפת אתר כלומר שאת חושבת שאת באתר הנכון ואת באתר מדוהמ של חוטפי זהויות ואשראי וכו'...

את צריכה אנטי וירוס מלא מקיך להגן עלייך כולל מאנטי פישינג
ESET Internet Security המלצה שלי

הורדה יש גרסאת ניסיון
https://www.eset.co.il/trial
וסריקה מליאה...נראה מה המצב אחרי...
נסי גם להכנס אחרי הסריקה /ניקוי אם ייהיה לאותו אתר ונראה אם דורש סיסמא ושם משתמש

הדר123456

New member
ממשיכה

תודה שוב,

נראה לי שאכן יש את הבעיה של אתר מדומה כי גם ראיתי מוצר באתר וכשהתשרתי לחברה עצמה אמרו שהמוצר הזה בכלל כבר לא מופיע באתר שלהם.
והאנטי וירוס שהצעת ,יש לי אותו כבר.
אז קודם אאפס את ההגדרות וגם את הסיסמאות (למרות שהאתר לא מבקש סיסמא להזמנת מוצרים).

לפני שאני מנסה לאפס את ההגדרות שאלה: אם אני מאפסת את ההגדרות (כרום),זה אומר שכל הכרטיסיות השמורות לי יימחקו?כל האתרים ששמורים לי ?

למעלה