The Pinky P
New member
שימוש במכשיר - trx בחדר הכושר.
חדר הכושר מחזיק במכשיר trx.
מכשיר ה - trx בדרך כלל חבוי ולא מוצב בחלל החדר כמו כל שאר המכשירים אלא מונח לו בפנאן במגירת דלפק המאמנים.
כשיש אימונים אישיים, המאמנים משתמשים במכשיר ומשתמשים בו גם לאימונם העצמי.
ככה "סתם" מתאמנים מזדמנים בחדר הכושר כמעט ולא נוגעים בו, אולי מדי פעם כשיש אימון אישי והמתאמן לא עובד איתו כרגע.
השאלות הן -
האם לדעתכם מתאמן שעושה אימונים אישיים בחדר הכושר שכוללים עבודה עם המכשיר רשאי להשתמש בו גם שלא במסגרת האימונים האישיים?
האם מוצדק שכל מתאמן יוכל להשתמש במכשיר?
האם ה - trx הוא בעצם מכשיר "מן המניין" ובכלל צריך להיות מוצב בגלוי מוכן לשימוש בכל זמן ובכל עת?
נכון, בפוזיציות מסויימות המכשיר לא תמיד "בטוח" ובמיוחד למי שלא התנסה בו.
וכאן הטענה של חדר הכושר - המכשיר מסוכן ודורש ליווי.
אבל גם להרים 100 קילו ברזל מעל הראש זה לא תמיד בטוח וגם לקפוץ על כדורי פיזיו...
מה דעתכם בנושא? איך זה אצלכם בחדר הכושר?
לי קצת מפריע שכשאני מוציא סכום נכבד על למידה פרטית ואני רוצה לתרגל אותה בזמני הפנוי אני לא בדיוק יכול...
שבת שלום לכולם.
חדר הכושר מחזיק במכשיר trx.
מכשיר ה - trx בדרך כלל חבוי ולא מוצב בחלל החדר כמו כל שאר המכשירים אלא מונח לו בפנאן במגירת דלפק המאמנים.
כשיש אימונים אישיים, המאמנים משתמשים במכשיר ומשתמשים בו גם לאימונם העצמי.
ככה "סתם" מתאמנים מזדמנים בחדר הכושר כמעט ולא נוגעים בו, אולי מדי פעם כשיש אימון אישי והמתאמן לא עובד איתו כרגע.
השאלות הן -
האם לדעתכם מתאמן שעושה אימונים אישיים בחדר הכושר שכוללים עבודה עם המכשיר רשאי להשתמש בו גם שלא במסגרת האימונים האישיים?
האם מוצדק שכל מתאמן יוכל להשתמש במכשיר?
האם ה - trx הוא בעצם מכשיר "מן המניין" ובכלל צריך להיות מוצב בגלוי מוכן לשימוש בכל זמן ובכל עת?
נכון, בפוזיציות מסויימות המכשיר לא תמיד "בטוח" ובמיוחד למי שלא התנסה בו.
וכאן הטענה של חדר הכושר - המכשיר מסוכן ודורש ליווי.
אבל גם להרים 100 קילו ברזל מעל הראש זה לא תמיד בטוח וגם לקפוץ על כדורי פיזיו...
מה דעתכם בנושא? איך זה אצלכם בחדר הכושר?
לי קצת מפריע שכשאני מוציא סכום נכבד על למידה פרטית ואני רוצה לתרגל אותה בזמני הפנוי אני לא בדיוק יכול...
שבת שלום לכולם.