שימוש בפונ' ()sleep ב Dev-C++

AmitNHB

New member
שימוש בפונ' ()sleep ב Dev-C++

שלום, אני בשלבי לימוד של C, ואינני מצליח להשתמש בפונ' ()Sleep למרות שהכללתי את <time.h> ב include# אם אפשר לדעת למה, אשמח. תודה.

Sleep זו פונקציה של WinAPI

תכלול גם את windows.h וזה יתקמפל לך. יתכן שתצתרך להוסיף את Kernel32.lib לרשימת הסיפריות

AmitNHB

New member
סליחה על הבורות אבל...

איך אני מוסיף את Kernel32.lib לרשימת הספריות שלי ? שוב תודה.

פשוט מאוד.

במקום בו מותקן ה Dev (שאמור להיות C:\Dev-CPP סטנדרטית) פתח את lib, ושים את הספריה שאתה רוצה בתוכה.

אפשר לעשות download ל-sdk

של מקרוסופט (~100MB) כאן (זה בחינם) בין השאר יהיה לך את ה-kernel32.lib

F00D Is G00D

New member
אתה יודע שזה במילישניות?

יכול להיות שפשוט לא הספקת להבחין... היתה שגיאה בקומפילציה היא צריכה בעקרון רק את TIME ולדעתי גם חובה STDIO...

AmitNHB

New member
מה ?

סליחה, אבל מה זה מילשניות ? עשיתי גם TIME וגם STDIO וזה לא עבד.

F00D Is G00D

New member
אתה כותב ערך לפונקציה.

הערך הוא במילישניות, זאת אומרת שאם תכתוב 1000 הוא יתעכב בסה"כ שניה! אם תכתוב 60000 זה יעצור לדקה..
#include<stdio.h> #include<time.h> int main(){ printf("start"); slep(60000); printf("after 60 sec"); slep(30000); printf("after 30 sec-out"); retern 0; }​
בדוק1 עובד

AmitNHB

New member
נו... וזה לא עובד.

לא מתקמפל בכלל. עשיתי: #include <stdio.h> #include <time.h> וליתר ביטחון גם #include <windows.h> וזה לא מקמפל לי את הפונקציה SLEEP זה אומר לי UNDECLARED

vinney

Well-known member
באיזו סביבה?

זאת לא פונקציה סטנדרטית, תלויה בקומפיילר ומערכת הפעלה, זה שזה מתקמפל אצלך, לא אומר שזה יתקמפל אצל מישהו אחר.

AmitNHB

New member
טוב, תודה.

יש כנראה דברים שעדיין לא למדתי ב C, שאני צריך לדעת, כי לא הכל בקוד מובן לי. תודה בכל אופן.

למעלה