שימוש בפירות יער קפואים

יצורה

New member
שימוש בפירות יער קפואים

ערב טוב לכולם,
אני מכינה בריוש לשבוע הבא - הבצק נח כרגע במקרר, מחר אעצב את המאפים ואקפיא ובעוד שבוע אפשיר, אתפיח ואאפה. התכנון הוא לשלב בחלקם פירות יער, אבל לצערי יש לי רק פירות יער קפואים.
האם להפשיר אותם לפני הכנת המאפים, או שאין טעם כי הם בכל מקרה יחזרו לפריזר?

תודה
 

bali

New member
מנהל
לא בדיוק הבנתי איך את רוצה לשלב את פירות היער

בבריושים, ולכן קצת קשה לי לענות...
 

יצורה

New member
להכניס אותם לתוך הבריוש

כשאני מעצבת אותו לצורת כדור.
בכל מקרה, הפרשתי אותם לפני כן וניסיתי להוציא מהם כמה שיותר נוזלים, בסופ"ש הקרוב נראה איך יצא.
 
למעלה