שימוש בפירות יער קפואים
ערב טוב לכולם,
אני מכינה בריוש לשבוע הבא - הבצק נח כרגע במקרר, מחר אעצב את המאפים ואקפיא ובעוד שבוע אפשיר, אתפיח ואאפה. התכנון הוא לשלב בחלקם פירות יער, אבל לצערי יש לי רק פירות יער קפואים.
האם להפשיר אותם לפני הכנת המאפים, או שאין טעם כי הם בכל מקרה יחזרו לפריזר?
תודה
ערב טוב לכולם,
אני מכינה בריוש לשבוע הבא - הבצק נח כרגע במקרר, מחר אעצב את המאפים ואקפיא ובעוד שבוע אפשיר, אתפיח ואאפה. התכנון הוא לשלב בחלקם פירות יער, אבל לצערי יש לי רק פירות יער קפואים.
האם להפשיר אותם לפני הכנת המאפים, או שאין טעם כי הם בכל מקרה יחזרו לפריזר?
תודה
