שימוש בפלאריינג במהלך העבודה.

kobibardd

New member
שימוש בפלאריינג במהלך העבודה.

שלום לכל פורום הברמנים !.. אני קובי למי שזוכר אני פה כבר כמעט שנה קורא הודעות ומנסה ללמוד טיפה ,כרגע אני בן 17 וחצי ונשאר לי עוד חצי שנה כדי להתחיל לקרוע את הפאבים הירושלמים!. יש לי שאלה קטנה שרציתי לדעת,היות ואני חובב פלריינג רציתי לדעת למה כמעט 90 אחוז מהברמנים שאני רואה בכלל לא עושים פלריינג או מתרצים בזה שה2 מטר מאחורה לא ממש מספיקים לעשות תרגילים. כולל בר אקטיבי שכולל רק ברמנים על רקע של אופי חיצוני,ואפילו שאחד מזג וודקה עם תפיסה בפיה עם 2 אצבעות הברמנית בטיפשותה אמרה אתה לא מפחד שהבקבוק יפול.. פשוט לצחוק עליהם. אני עוד כשעבדתי ברמת רחל באולם יצא לי די הרבה לעשות פלאריינג על הבר ואנשים פשוט התלהבו ומהיום שהתחלתי הטיפים שלי עפו לשמיים!! וכנ'ל גם אצלכם אתם לא חושבים ככה?.. כי חלק מהרצונות של האדם שהוא הולך לבר זה לנקות תראש לדבר עם אנשים וכדומה .

S1ndrome1

New member
לא פרקטי

וברוב המקומות תחטוף על הראש מהבעלים על הבקבוק או אפילו הכוס הראשונה שתשבור.

תומר ס

New member
זה לא אמור להיות פרקטי זה אמור להיות יפה

אבל נכון עדיף לעשות את זה רק אם אתה יודע מה אתה עושה. וגם אז עם בקבוק של 300 שקל לדוגמא עדיף לא לעשות.

tal1g

New member
אם זה לא פוגע בניהול הזמן.

כלומר ברמן אמור לייצר מכסת מכירות בזמן מסויים. במידה והברמן מבין לדגמא שככל שיוציא יותר כוסות כך ירוויח יותר כסף המקום והצוות.לתת קטנות פה ושם זה סבבה היום הברמן הוא איש מכירות לכל דבר ואנשי פלרינג מהטובים בעולם שיצא לי לעבוד אתם לא הצליחו להחזיק לחץ והקהל לא היה סלחן לזמן שנגזל לטובת פלרינג.זה לא הסרט קוקטייל שמועדון של 500 איש עובד עם 2 ברמנים בלבד שגם מכינים קוקטייל בכ"כ הרבה זמן.זה לא כלכלי. אני את הברמנים שלי בוחר ע"פ אופי מכירתי בלבד. אם ישנו ידע בפלרינג אז בזמן מת ולא במהלך הסרוויס.

תומר ס

New member
ברור

אם יש לחץ אז לא מתחילים בהופעות במה תו"כ, יש דברים יותר חשובים. אבל יש ברמנים ברמה מספיק טובה שזה לא גוזל להם זמן ואפילו במקרים מסוימים עושים דברים מסויימים מהר יותר.

kobibardd

New member
לא לתת הופעה אבל...

לא אומר שבשיא הלחץ לתת הופעה אבל לשלב פעלולים קטנים תוך כדי המזיגה:תפסית מעניית של הבקבוק,תנועות גוף מענינות וכו... בכל מקרה תודה על התשובה ומקווה שבזמן הקרוב תראו אותי בצד השני של הבר סוף סוף... ויש סיכוי שבגיל 17 אני יוכל להיכנס לקרוס של בר מסטר כי כסף ממזמן שמור בצד בשביל הקורס ..בסניף בירושלים ,יש סיכוי שמשהו מכניס אותי לשם בקומבינה כלשהי ?..ואני נראה די בוגר לגילי.

תומר ס

New member
בכל אופן

מי שיודע לעשות זה בא לו כל כך בטבעי שזה בהחלט לא מפריע לו.

D221

New member
מממ מנסיון...

הסיבה שאתה לא רואה הרבה פלאר בבר זה כי בעלי הברים אוסרים ולא מעודדים זאת בכלל מכמה סיבות: 1. הכי ברור - שתשבור משהו, או בקבוק או כוסות, 2. שתגרום לנזק פיזי ללקוח אם יעוף לך הבקבוק על מישהו, או שתעשה פלארינג ותשפריץ על לקוחות והם יתבאסו עליך ועל המקום. 3. פלארינג עוזר בעיקר לך בתור ברמן עם הטיפים, פחות למקום שהדבר היחיד שמעניין אותו זה שתמכור ותמכור ותמכור! מה שהם לא מבינים זה שאנשים אוהבים שואו, אנשים באים למקום מסויים כי המוזיקה שם טובה, כי האנשים יפים, כי יש אווירה סבבה ובגלל הברמנים! עובדה קיימת, הרי לכולם יש בסופו של דבר את אותו האלכוהול (כמעט), לכולם יש מוזיקה, רצפה, קירות, תאורה, מכונת עשן... מה שמבדיל זה האווירה, שאותה יוצרים עובדי המקום ובמרכז הבמה כמובן - הברמנים. בתור לקוחה אני תמיד הולכת לברים שהברמנים נותנים משהו מעבר ללהגיש משקה, אם יש פלארינג אז מה טוב, בתור ברמנית ראיתי כמה כוח משיכה יש בזה - פלארינג (ואני אפילו לא כזו טובה, ידע בסיסי). זה גורם לאנשים להשאר יותר משתכננו על הבר, כי יש משהו מעניין להסתכל עליו. זה גורם לכאלו שהיו עסוקים בלרקוד ופתאום קלטו בקבוק מתעוףף להגיע לבר ולהסתכל, בסוף גם לקנות משהו, וכמובן - טיפים! בליינים שקוראים לי ודוחפים לי כסף ליד וטורחים להגיד שזה על ההופעה, כאלו שמבקשים שאני יעשה מולם והם שמים שטר על השולחן והכי אפקטיבי - כאלו שבדיוק קנו שתיה ועכשיו מתלבטים כמה עודף להשאיר, אני עושה להם כמה טריקים והם הופכים נדיבים
והיו גם כאלו בפאב השכונתי שניהלתי שטרחו להגיד לי שהם יחזרו כי הם אוהבים לשבת ולראות אותי מעיפה את הבקבוקים (והם חזרו). יש מקומות שהבעלים מאשר ואף מעודד את זה, יש כאלה שאוסרים, כנראה מנסיון מר עם העניין.

תומר ס

New member
מסכים לגמרי

יש לי מנהל באחד המקומות שכשהתחלתי לעבוד לא רצה שאני יעשה כלום מזה. אחרי שככה לפני הפתיחה הראתי לו כמה דברים והוא התלהב אז כל פעם שאני עושה הוא מסתכל עליי מהופנט ואחרי איזה דקה עושה לי "דיי דיי זהו, נהנת וזהו". אני מבין אותו איפשהו, הוא פוחד שאני יעיף בקבוק לקהל או משהו. גם אני סומך רק על עצמי.

kobibardd

New member
d221 צודקת ועוד משהו קטן

זה באמת בא בטבעיות וגם בחנות שאני עובד אבא שלי מתעצבן שבאמצע סידור הוא רואה אותי מביא איזה דאבל סיבוב מאחורי הגב . ואני חייב לצלם מתי שהוא סירטון של פליירינג אני ניהיה ממש מקצוען .!

למעלה