שימוש בקובצי OFFICE

• פותח הנושא Amoss
  • פורסם בתאריך

Amoss

New member
שימוש בקובצי OFFICE

בכוונתי לרכוש תוכנה לשימוש קיבצי OFFICE בפאלם. האם יש המלצות מבעלי הנסיון איזו טובה יותר documentstogo או QUICKOFFICE. בהנחה שאין משמעות למחיר, (יש מממן) איזו יותר ידידותית, נוחה לשימוש, פחות זיכרון. בתודה Amoss (מהעוברים מ IOL)

אני משתמש ב - Documents To Go

ומאד נהנה . אמינות וידידותיות סבירים בהחלט. ניתן לקחת לניסוי 30 יום אז... תנסה ותראה...

Quick Office

הרבה יותר טובה ומקצועית, עובדת נפלא עם Office 2000, לא צריך לשנות גופנים וחוץ מזה ב-Excel של QuickOffice אפשר לעבוד ממש, לא כמו ב-SheetToGo (רק להסתכל ולחשב מחדש) אני עובד על MiniWrite וכותב שם אפילו ידיעות וכתבות קצרות

hanani

New member
השורה התחתונה - לדעתך ?

רק לוודא - לדעתך השורה התחתונה היא שה - quick office אכן טובה מה Doc to go שהגיעה חינם כשקניתי את ה - 505M ??? וכדאי להשקיע לבכל זאת לקנות את ה QUICK OFFICE ? תודה ושוב, כל הכבוד, הפורום הזה נראה מעניין - ואני לפחות, נשאר כאן !

גם אני קיבלתי אותה חינם עם ה-505

ואפילו לא הכנסתי אותה לביקורת ב-PcMediaPlus כשכתבתי על הפאלם החדש החודש (אוטוטו בחנויות, מוזמנים לקרוא את הביקורת) ועכשיו, לאחר שהגזמתי וערכתי לעצמי קצת יחסי ציבור (נו, תרדו ממני) אומר שגם אם לא הייתי מקבל את ה-QuickOffice מתנונת, הייתי קונה אותה אי אפשר להשוות

yan1v

New member
אתה טועה אדם היקר

בdoc`s togo לפחות בגרסא שיש לי שבאה עם דיסק ההתקנה של ה M505 שהיא pro edition אפשר לעשות הכול אבל הכל בדיוק כמו שאתה משתמש במחשב האישי שלך

תנסה לעבוד עם אקסל ולהעביר מסמכים

אני לא מכיר את הגרסה המקצועית (Pro) לפי מה שאני יודע יש רק גרסה אחת והיא באה עם הפאלם (אותו אחד שיש לי) אבל אשמח ללמוד משהו חדש ומקווה שתסלח לי אם טעיתי

אפשר להדפיס בה בעברית

אבל למען האמת לא הצלחתי להעביר עברית למחשב מישהו אמר שזה אפשרי אבדוק שוב מחר

למעלה