שימוש בשמנים אתריים

ShirShir

New member
שימוש בשמנים אתריים

קיבלתי המלצה לגבי שימוש בשמנים אתריים. נטען כי השמן שמטפטפים למבערים גם הוא, כמו שמן לעיסוי הגוף, נספג לתוך מערכת הדם. אני מניחה שזה נכון. לכן הציעו לי להפסיק להשתמש בבקבוקוני השמן שנמכרים כיום ב- 5-10 ש"ח, כי אינם טובים למערכת הדם ולגוף שלנו בכלל. זאת מכיוון שהם אינם מיועדים לשימוש לגוף ואף יש הזהרות רבות [על תווית הבקבוקון] לגבי מגע השמן הזה בגוף. עוד צויין באזהרה כי השימוש הוא לשם הרחה בלבד. מה דעתכם? האם זה באמת פסול להשתמש בשמן מסוג זה למבערים? האם נכונה הטענה כי יש להשתמש בשמן המיועד לעיסוי גוף וגם למבערים? ואם כך הדבר, היכן אוכל להשיג שמנים כאלה? יש לכם המלצה לסוג מסויים? תודה מראש
שירשיר.

עז

New member
שמנים PEO

התשובה היא כן, כן, כן וכן. כל מקום שאני מכיר ומכבד את עצמו מוכר שמנים אתריים רק למטפלים. לכן המלצתי היא שתרכשי את השמנים ממטפל, שגם יסביר לך איך מתי ולמה להשתמש בשמנים. בברכה עז - מטפל הוליסטי

yoelnd

New member
שמנים

שלום! רוב שמני ההרחה הפשוטים הינה תמצית "כאילו" של שמנים אתריים אמיתיים שעולים הרבה יותר. או בקיצור השימוש בהם הינו כמבשם אוויר בשירותים. לגבי שמניםאתריים רגילים במחירים סבירים ניתן למצוא בכל פארם ובתי הטבע והשימוש בהם הינו להרחה ועיסוי הגוף. הרחה: מהול במים. עיסוי: יש למהול בשמן בסיס כגון: נבט חיטה, שקדים, משמש, אבוקדו, בוטנים, קוקוס ואחרם..... לגבי התאמה רצוי להריח לפני שלוקחים ולראות אם מתחברים וכן פרמטרים אחרים של מחלות, וייעוד לשמנים: מעלי ל"ד, מוריד ל"ד, הרגעה, ממריץ, וכו´. מקווה שכונתי ולו קצת על קצה המזלג. רק בריאות!

yoelnd

New member
שמנים

שלום! רוב שמני ההרחה הפשוטים הינה תמצית "כאילו" של שמנים אתריים אמיתיים שעולים הרבה יותר. או בקיצור השימוש בהם הינו כמבשם אוויר בשירותים. לגבי שמניםאתריים רגילים במחירים סבירים ניתן למצוא בכל פארם ובתי הטבע והשימוש בהם הינו להרחה ועיסוי הגוף. הרחה: מהול במים. עיסוי: יש למהול בשמן בסיס כגון: נבט חיטה, שקדים, משמש, אבוקדו, בוטנים, קוקוס ואחרם..... לגבי התאמה רצוי להריח לפני שלוקחים ולראות אם מתחברים וכן פרמטרים אחרים של מחלות, וייעוד לשמנים: מעלי ל"ד, מוריד ל"ד, הרגעה, ממריץ, וכו´. מקווה שכונתי ולו קצת על קצה המזלג. רק בריאות!

ShirShir

New member
תודה לכם!! ../images/Emo24.gif

אגב, שאלה לידע כללי: יש הבדל בין "שמנים אתריים" לבין "שמנים ארומטיים" או שזה אותו הדבר..?

אותה גברת ../images/Emo68.gif בשינוי אדרת ../images/Emo150.gif

ויואל ענה תשובה ממצה על ההבדלים .. שבוע טוב

למעלה