שימוש בתג נכה

avig25

New member
שימוש בתג נכה

לאחרונה, נשאלות שאלות "משונות" בפורום בנוגע לשימוש בתגי חניה לנכה.
מה קורה ??
הנה הכללים העיקריים לשימוש בתג חניה לנכה:
- השימוש מיועד לנכה, ולו בלבד.
- אין דבר כזה " שני תגי חניה" כשמקבלים תג חניה חדש (מכל סיבה שהיא) - התג הקודם מתבטל.
- יכולים להיות שני רכבים על תג אחד.
- מותר להשתמש בתג החניה רק כאשר הנכה עצמו נוהג או נימצא ברכב. "מתלווה לנכה" - אדם המתלווה אל הנכה והנוהג עבורו ברכב.
- אסור להעביר את תג החניה לאחר.
- אסור לאף אחד להחנות בחנית נכים ולהשתמש בתג החניה אם הנכה עצמו לא נימצא ברכב. גם לא לאשתו או לבנו של הנכה !!!
- העונשים על שימוש לרעה בתג החניה עלולים להגיע עד 13000 ש"ח , וכן שלילת התג עצמו.
- תג החניה נועד להקל על הנכה , ולא על בנו שיוצא לבלות בערב או על אשתו שהלכה למספרה, וגם לא על "אחי שלפעמים מסיע אותי"
- אם נשתמש בתג בהתאם לחוק זה רק יוסיף לנו כבוד !!!

תיקון טעות.. ראשית אל תאמר לעולם לא אם אינך יודע עד

הסוחף, והנה התיקון לי יש תו נכה עם שני מס' עליו של הרכב שלי ולשל אשתי ולאשתי על רכבה יש תג נכה נוסף אז יש תג נכה עם 2 מס' ויש שני רכבים עם תג נכה. ושניהם התקבלו ממשרד הרישוי אני לא עוסק בזיופים והדפסות התג, זה תג מקורי.

חניה

מקווה שהנני טועה מדבריך שניכם נכים הזכאים לתו ולכן יש שני תווים
למרות האמור לעיל בואו ונקפיד על המשתמשים

רק אני נכה. התו הוא עם שני מספרי הרכב שלנו

ברור שזוגתי אינה משתמשת בו כשאיני ברכב . ולא רק זוגתי אלא כל מי מבנינו שנוהגים ברכב.

roeid

New member
מסכים איתו בהחלט

לפני שאחי ביקש לקבל תג נכה
הוא שאל אם זה פוגע בי והאם זה מותר גם וודיאתי את במשרד הרישוי
היום יצא חוק חדש החודש
שאת התג הישן אפשר להשאיר על שמשה ברכב שלך
ואת התג החדש עם מספר רכב השני. אפשר להדביק בנוסך לרכב של אחי ולהתשתמש עם 2 תגים ב2 רכבים נוספים

yoelbeker

New member
זו רמאות!!! אסור להשתמש בתו חניה אם הנכה לא ברכב!!!!!!

מקלים על הנכים ונותנים עוד תו למקרה חרום לא לרמאות!!!!!

roeid

New member
יואל הגזמת!!!!

1.אחי יקח אותי וישתמש בתו. רק לצרכיי ולא יחנה באף מקום חנייה של נכה
2 לפי החוק ולפי אגף הרישוי הוא מורשה לשתמש בתג החנייה השני עם מספר רכב שלו שיצא החודש
אנחנו לא מרימים בחיים
אם אגף הרישוי בעצמו היה אומר לנו שאסור לא היו נותנים לנו בכלל תו שני
לא צריך להכליל דברים
אף אחד לא מרמ ולא מזייף
ורק בריאות לכולם

אם התג משומש רק כשאתה ברכב אז הכל תקין ואין כאן

שום רמאות הרי שה מאושר בחוק. אם התג משומש לצריכם שאינם כשרים (איני אומר שזה המצב במקרה שלך) אז אכן זו רמאות וכל מי שמשתמש בתג נכה וחונה בחניות נכים כשהנכה אינו ברכב זו רמאות וזו שלילת זכויות הנכה שאמור לחנות שם גם אין רכב נכה באופק. ואם הייתה אכיפה בנושא והיו קונסים את האנשים כנדרש המקרים האלה היו נעלמים כמו שעישון במקומות ציבוריים נעלם

yoelbeker

New member
שיקח אותך ברכב שלך..למה גם הוא צריך תו חניה?

הנכים עצמם מרמים לכאורה את המערכת אחר כך מתלוננים למה חונים בקריאים עם תווי חניה, או למה עוקבים אחריהם מביטוח לאומי או משרד הבריאות....

שקודם אשכרה ידאגו לאכוף חניית לא נכה בחניית נכה אח"כ נדבר על

נכים שמרמים

היום כל שיחה למוקד עירוני או למשטרה
מקבלת יחס של מוקדן בן 18 שרק התגייס שמו אותו לענות לטלפונים
או אם זה עירייה אז מקורבים שהגיעו לעבוד בעירייה
ואומרים כן כן ניקח פרטים ועד שבאים העבריין הלא נכה שחנה בחניית נכה כבר ברח
לפעמים אפילו אומרים יודע מה אולי זה רכב נכה בלי סממן
כאילו מראש רומזים לך עזוב חביבי למה הטרחה?
מה זה אולי
תקלידו מספר רישוי תבדקו במחשב נכה או לא נכה הכל כתוב

אם מאוד בא להם להקשות
יבקשו ממך רחוב מדויק
מניין לי
ואם אני גר בעיר רמת גן ונמצא בירושלים במקרה
וראיתי בסופר בשם כך וכך לא נכה חונה בחניית נכה כשיש מצוקת חנייה
מתקשר ואומרים לי בלי רחוב מלא לא ניתן לשלוח פקח
כאילו שם של סופר ומיקום חנייה לא מספיק וזה עוד סופר שיש רק אחד כמוהו בכל העיר לא רשת
טמטום
פקח כמו נהג מונית אמור להכיר כל פיפס בעיר שלו זה לא ששולחים פקח מהצפון לדרום
לא רוצים לעשות את עבודתם קודם שיאכפו עבריינים שחונים בחניית נכים
אחר כך נדבר על נכים שמרמים

yoelbeker

New member
לפני שהנכים מתלוננים שישמשו דוגמא ולא יחלקו תוי חניה למשפחה!

על כל תו חניה של נכה יש תו חניה נוסף של בן משפחה!!!!
שחיתות לשמה

יואל על מה הכעס וההשתוללות??????? שחיתות?

לא הגזמת קצת? התגובות שלך קיצוניות לגמרי ועל מה? כלום. איזו שחיתות? קיבלתי תג נכה בקומבינה? לא ביקשץתי קיבלתי ולמה לא? למה להעביר את התגים כל הזמן? הרכב שלי היה במוסך שבוע ישירות מהגרירה מי חשב להעביר את התג? זה מה שהיה בראש? הראש שלך הולך לכיוונים לא נכונים. אין כאן שום שחיתות שטויות במיץ זה מה שנקרה הגמל לא רואה את הדבשת שלו.
מה שכן נכה שיש לו עוד תג לרכב שני חייב לוודא שלא ייעשה בו שימוש ברעה. המשפחה שלי חפה מכל פשע, אולי של אחרים המתלוננים כאן לא, ואף אחד מהן לא חונה בחניית נכים למרות התג על החלון.
שים לב לדבריך

yoelbeker

New member
לא ציינתי שמות אבל קראת כאן איך דואגים לתו נכה לאח....

אני מכיר נכים שתו החניה השני הוא על שם משפחה שכלל לא גרים באותו אזור ומשמשים בו למה? זו לא שחיתות?
לא פלא שאין מספיק חניות נכים...כי צריך גם לבני המשפחה בעלי התו הנוסף...

דובר כאן על שתחי מכוניות באותו בית ולא על אנשים

ולא על אנשים שכל אחד גר באזור אחר. ועדיין אם זה באישור הממשלה והחוק והתקבל ללא תשלום מהצד זו עדיין לא שחיתות. זה לא תקין אבל לא שחיתות.
ושוב אני חוזר בעלי רכב שאינם נכים המחזיקים תג נכה בשל להסיע נכה במשפחה בעת הצורך אסור!!!! להם לחנות בחניות נכים אלא במקרה והנכה יושב ברכב או כשהם מסיעים את הנכה.

yoelbeker

New member
יודע מה? נכה עם וואן מרותק כי אחרת לא היה מקבל וואן

למה בדיוק צריכה אשתו תו חניה על רכב פרטי שלה? הרי מילא הנכה לא יכול להשתמש ברכבה?...
רוצה עוד מקרים?.....
תבין!!! מנסין אישי שלי בעבר..כל ארגון נכים או כל מי שמריץ הצעת חוק הכל עטוף בשחיתות ובאינטרסים אישיים.
אתן לך עוד דוגמא...בנושא מערכת בטיחות..במקום להיאבק שמערכת כזו ברכבי נכים תהיה חובה וביטוח לאומי יממן אותה...הלכו על זה שרכבי נכים ישנים לא יתקינו את המערכת ולמה? כי מי שנאבקו היה להם רכב חדש ולא רצו להשקיע במערכת...האם הם חשבו על כלל הנכים? לא ולא!!!! אישית נאבקתי בנכסת וגם כתבתי על כך כאן..אבל לא היה לי כח מולנכים שמצועיותם היא לשרוץ בכנסת ולדאוג לעצמם.

שני דברים שונים ונתתי לך בדיוק דוגמא אישית למה צריך 2 תגים

אני יכול לנסוע ברכב של אשתי יש לי כסא ממונע מתקפל היא הסיעה אותי ללימודים ולעבודה הלוך וחזור במשך שבוע וחצי שהרכב שלי היה תקוע במוסך. למי יש זמן לנסוע למוסך בשביל להביא תג נכה????????.. כשאנחנו עובדים מהבוקר וחוזרים בערב כשהכל סגור זה הכל לנוחיותי לנוחיות הנכה לא לשם מסחרה ומשחקים

yoelbeker

New member
ועם הכסא הממונע המתקפל היית בוועדה רפואית בניידות?

או במרב"ד?...
משרד הבריאות לעולם!!!!!!! לא מאשר כסא גלגלים ממונע מתקפל כמו שלא יאשר סקוטר!!!!!!

עזוב...הבנתי את הפואנטה...לאט לאט מתחיל להפנים איך מאשרים לנכים כל מיני דברים ואיבזור....
אל תגיב לא אמשיך בדיון...

בוא נגיד ככה שכחת שאתה כבר לא מנהל והמילה האחרונה לא

שלך!
הכסא המתקפל הוא למקרה חירום ולצורכי נסיעות כשנוסעים לחו"ל. כל אחד והשיטות שלו. יש המשתמשים בקביים למקרה הצורך כי הם יכולים יש בכסא ממונע ויש בקלנועית או סקוטר. זה לךא מונע את העניים שהכל שמשתמשים בו רוב הזמן ולפי הצורך האמיתי בשל המגבלה הוא הכסא הממונע.
מבחינתך עדיף, כנראה ככה זה נשמע מדבריך, שנכה שהרכב שלו מנוטרל במוסך למספר ימים יישב בבית וישתוק עד שהרכב יהיה מוכן. מבחינתי הנכה צריך לעשות הכל למען שייצא לעבודה לימודים והנאות החיים ולא משנה באיזה רכב כשהרכב שלו מנוטרל.
אתה רוצה שרק הדעות שלך ייכנסו לראשי האנשים שחס וחלילה לא ייכנסו שעות של אחרים כמו שרק הדעות שלך הן הכי נכונות בהתמודדות הכנים למול השילטונות כי אתה יודע הכל ומבין בהכל ובעל ניסיון רב משל אחרים.
הזלזול שלך באחרים הוא מעל ומעבר שוב וכדאי שתפנים אתה כבר לא המנהל שיכול לחסום את מי שהוא רוצה ומתי שהוא ולפי גחמות אישיות, אתה אחד מקהל הנכים בפורום הזה.
ודבר אחרון תיזהר בדבריך אתה הולך על חבל דק מאד מאד מאד הגמל לא רואה את דבשתו וגם כאן בפורום הדברים יכולים להוות חרב פיפיות.

לא כל נכה עם ואן מרותק. אני לא מרותק לכסא גלגלים

אתה מרותק? אני יכול להשתמש בכסא גלגלים ממונע מתקפל כי אנ ילא מרותק וגם מרותק יכול להשתמש ברכב אחר כשמסיעים אותו ויש מ י שיעביר אותו לרכב השני. כל בעיה פתירה והתג השני בכלל לא משנה את זה ולא הופך את זה לשחיתות. לא תמיד כל מי שלא הולך בתלם שלך הוא מושחת לא הכל העולם מושחתים ולא הכל שחור ולבן. צריך לקבל שישנן מלא אופציות מסביב לאופציה האת או השתיים שאתה חושב עליהם ובמיוחד אם זה חוקי אין בזה שחיתות.
לא כל בני המשפחה חונים ובחניות נכים, את אלו שכן צריך להעניש כפליים לדעתי ולא כפי שאזרח רגיל חונה בחניית נכים, ולא הכל טוב או רע יש הרבה ורוד

למעלה