שימוש בתוסף קינמון לחולי סכרת - שאלה

בלה שור

New member
שימוש בתוסף קינמון לחולי סכרת - שאלה

שלום, אני קוראת סמויה (בדר"כ) שמעוניינת לשאול עכשיו שאלה ולקבל מנסיונם של יושבי הפורום:
האם למישהו מכם יצא להתנסות בתוסף קינמון והאם הוא הרגיש שזה עזר לו? קראתי שבזכות הקינמון הגוף מגיב טוב יותר לאינסולין ורמות הסוכר בדם יורדות. האם יש אמת בדברים?

ק י נ מ ו ן

אני אוהב לשתות קפה שחור עם כפית מלאה של קינמון סתם טעים לי. עושה זאת כבר שנים רבות, עוד לפני שנודעו "התכונות".
מי שיגיד לך שהקינמון עוזר לו, חיי בנדמה לי. צריך לעשות מחקר בנושא, עם קבוצת ייחוס, אשר ישתמשו בפלצבו, שנראה ומריח כמו קינמון.
ברור לך שלא יעשו מחקר כזה, לכן אם טעים לך אז תשתמשי, אם לא, אז אל תשתמשי.

יניב, לא כתבתי שלי הקינמון לא עוזר.

בדיוק כמו שאתה לא יודע אם הוא לא עוזר לך. תקרא עוד פעם מה שכתבתי..

diets

New member
סוכרת וקינמון

סוכרת וקינמון: האם קינמון עוזר סוכרת?
קינמון שנראה בטוח בחולים עם סוכרת. אנשים עם פגיעה בכבד צריכים להיות זהירים, עם זאת, כי כמויות גדולות של קינמון עלולות להעלות בעיות בכבד.
תוספי קינמון מסווגים כמזון, לא תרופה. בניגוד לתרופות, מקבלי הבטחה לא צריכים להוכיח מוצריהם בטוחים או יעילים. ה-FDA, לעומת זאת, יכולה להכריח את תוסף מהשוק אם זה מוכיח שזה לא בטוח.

this11

New member
על מחקרי קינמון

קודם כל זה באמת טעים, אבל לא חשבתי על השילוב של קינמון בקפה שחור- הולך לנסות את זה בקפה של הבוקר שלי מחר.
בכל מקרה, אני נוטל כמוסות קינמון של סולגאר. הגישה אומרת שזה מאזן את הסוכר בדם כך שהחומר שהקינמון מפריש בגוף משפר את הגישות לאינסולין.
אני חושב שכן יש מחקרים בנושא ואם היה לי כוח אפילו הייתי משקיע ומחפש. אבל זה יום חמישי והשעה 12 בלילה ועל כן אם יהיה ביקוש אעשה זאת בהמשך... אבל הרעיון עם זה שזה תוסף. זה חלילה לא במקום התרופות וחשוב לוודא ולהיות עם יד על הדופק. כי על כל אחד זה משפיע קצת שונה (אני מניח). אני אישית הייתי לא מאוזן וגם עם בעיות במערכת העיכול אז הציעו לי את זה ואני מרוצה... אבל שווה להתייעץ עם רופא או מישהו מקצועי ולראות אם זה מתאים ולמי.

shron17

New member
דיאטאנית ביקשה שאעבור לתחליף קפה.

מדובר על סוכרת סוג 2

אבו זקן

New member
קפה וסוכרת

יש מחקרים סותרים, אבל הרוב הגדול נוטה דווקא לכיוון ההפוך. הנה מחקר תצפיתני על למעלה מ- 88,000 משתתפות: http://care.diabetesjournals.org/content/29/2/398.full עם המסקנה:

High coffee consumption has been associated with better glucose tolerance and a substantially lower risk of type 2 diabetes in diverse populations in Europe, the U.S., and Japan

ladybug4NLP

Active member
גפ אני קראתי בזמנו את המחקר הזה

שבעקבותיו החלו למכור קפסולות של קינמון.
אמממה 2 דברים:
1. המחקר נעשה על 36 אנשים בלבד
2ץ צריכת קנמון כאבקה בכמויות (3 גר' ליום היתה הכמות המומלצת) נחשבת ללא בריאה ואף בגדר סיכון לסרטן.

אי לכך - אם כבר, מומלת לחלוט את הקינמון במים/משקה חם, לתת לזה למות את עצמו ולשקוע ורק אז לשתות את המשקה.

טעים... לא יודעת כמה זה עוזר, לא התמדתי מספיק.

חעומת זאת גורה-גם ולענה ועלי זית וג'ימנמה סילבסטרה נחשבים כל אחד לחוד וביחד במורידי סוכר (למי שיש עדיין תאי ביטא פעילים)

shron17

New member
קינמון במידה טעים ובריא,

בתריט שקיבלתי מדיאטנית ,מופיע דיסת שיבולת שועל וקינמון.

למעלה