שימוש בתקציב של העובדים

צינקו

New member
שימוש בתקציב של העובדים

אני מקווה שהשאלה לא קטנונית מידי והנני מבקש את עזרתכם . הנני עובד כ6 חודשים במקום עבודה והתמניתי ( מתוך רצון שלי ) לוועד העובדים ( מדובר בסניף קטן ). התברר לי שיש תקציב המיועד לרווחת העובדים שהמרכז מעביר אלינו . אך אותו תקציב לא מנוצל בכלל ומתוך שיחות עם עובד מסוים נתגלה כי אם התקציב בסוף שנה לא מתחסל הרי שהיתרה עוברת לכיסו של המנהל . ברגע הראשון התרתחתי ( כאילו מה, אי אפשר לדאוג קצת לרווחת העובדים ) אך מייד התעשתתי שכן אמרתי לעצמי שאני לא בטוח אם בכלל בא לי לעורר רעש יותר מידי -- (שהבוס ייחנק אם התקציב
). אני בסה"כ רוצה להמשיך להתקדם בארגון . גילוי נאות - הצרכים הקטנים ( קפה וכו' ) קיימים וזה לא שאנחנו בלי קפה על הבוקר אבל זהו אין יותר מידי . עובדים שעות ארוכות ולא היה מזיק אם הבוס היה מנצל את ה"תקציב שלו" לרווחת העובדים ומזמין משלוח פיצה . מה הייתם עושים ?

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור, למה../images/Emo35.gif

למה לא להשתמש בתקציב שמיועד לרווחת העובד למטרה המוצהרת? למה לוותר? אפשר לארגן יום טיול - יום גיבוש, אפשר יציאה משותפת לבית קפה, מופע בידור וכד', לא לוותר
התקציב מיעוד לכם העובדים - ובתור חבר ועד תפקידך לדאוג לעובדים

צינקו

New member
לעובדים לא כ"כ איכפת -

כל אחד עסוק בעולם שלו . אם הייתי קבוע בעבודה כמובן שהייתי מזעזע את המערכת אבל מכיוון שאני לא קבוע שם בארגון נכון להיום .

צינקו

New member
ראשית כל רציתי קצת לעורר

את האנשים ששקועים בנישה העצמית שלהם . כלומר אנשים עובדים מ 8 ועד 16 ותו לא . שלא תהיה אי הבנה אני לא מחפש להעשיר את חיי החברה שלי שבלאו הכי הם עשירים . הרעיון הוא שבחגים יערכו איזשהוא משתה קטן עם כיבוד , ימי הולדת לקנות משהו קטן .וכו' . פעם בחצי שנה מסעדה טובה דברים כאלו שמשפיעים על העובד ובעצם מגבירים את המוטיבציה . אשר לשאלתך , לא חיפשתי להתברג בהנהלה אלא פשוט לעשות קצת שמח . מדובר בועד סניף קטן ולא וועד עובדים ארצי וכו' . תודה על ההתייחסות

למעלה