שימוש ב Destinator עם GPS לא מקורי

HeroSpying

New member
שימוש ב Destinator עם GPS לא מקורי

שלום. ברשותי GPS חיצוני עם מסך משלו (Garmin / eMap). אני מצליח ללא כל בעיה לעבוד עם ה GPS ותוכנת Pocket Strret של מיקרוסופט (מפות של אירופה) היות והתוכנה של מיקרוסופט לא כוללת דרכי הגעה ליעד
, אני מנסה לבדוק (לפני שארכוש את התוכנה) האם הDestinator יכול לעבוד עם GPS לא מקורי של התוכנה. לצערי ה Destinator לא מצליח לזהות את ה GPS (למבינים בינכם אומר כי כוונתי את ה GPS ל2400 NMEA). באתר של POWERLOC יש שורה וחצי שאומרת כי זה צריך לעבוד, אבל זה לא
תודה מראש עבור כל טיפ

HeroSpying

New member
לפני הקניה.אני בודק מכשיר של חבר

אני רוצה לבדוק כודם כל שהתוכנה אכן עובדת עם הGPS שלי לפני שאני קונה (לא בא לי להוסיף עוד חיבורים ברכב בנוסף לGPS הקיים שמשמש לדברים נוספים). החבר שלי הוא כמובן(!!!) בעל תוכנה חוקית(!!!) שעובד ללא בעיות עם ה GPS שמגיע בחבילה. בדקתי את ה GPS שלי ואין לי פרוטוקול FIR? יש לי רק את הרשימה הרצ"ב: GARMIN GARMIN DGPS NMEA TEXT OUT RTCM IN RTCM IN/NMEA OUT RTCM IN/TEXT OUT NONE יש לך רעיון אחר? תודה מראש עבור העזרה.

daarren

New member
שם הפרוטוקול SIRF

כמו כן תוכנת ה-DESTINATOR מותאמת למסך של IPAQ ( מסך קטן) יכול להיות שעל מסך אחר זה לא יעבוד. כמו כן התוכנה מותאמת ל-מערכת הפעלה CE .

adiyek

New member
דסטינטור תומך גם ב NMEA

בגירסאות ישנה יותר של דסטינטור לא היה תניכה ב NMEA, בגירסה הנוכחית כבר יש, צריך לבחור את אופצית ה NMEA מחלון התצורת ה GPS של הדסטינטור

HeroSpying

New member
עדכון גרסה ../images/Emo35.gif

מאיפו אני יכול להוריד את הגרסה המעודכנת?

ogutentag

New member
יכול לעבוד

באופן עקרוני זה יכול לעבוד אם יהיה לך כבל לחבר בין הGPS לIPAQ אבל זה לא עובד טוב כי ה NMEA הוא פרוטוקול איטי לעומת הSIRF ולכן הדסטיניטור לא משתמש בו ההבדל ברכישה עם GPS וללא הוא לא גדול כך שלמעשה לא חסכת הרבה עצתי היא תקנה מערכת מלאה אם תרצה עוד תשובות תוכל לפנות אלי לכבלים חפש כאן

למעלה