שימוש ב eSim בהודו

• פותח הנושא npr2
  • פורסם בתאריך

npr2

Member
שלום חברים,
בהודו (נכון לביקור האחרון שלי ב 2018) לא מוכרים כרטיסי סים לתיירים.

יש חמש חברות תומכות אי-סים ביעד שלי. איירטל, וודה-פון ועוד 3.

נכנסתי לאתר איירטל (https://www.airtel.in/esim) לצורך בדיקה אם יכול לקבל שירות כשמבקר. עד כמה שהבנתי, לא ניתן כי יש ווריפיקציה למס' טלפון של המשתמש ומניח שלא יאפשרו למספר ישראלי.

איך בכל זאת אפשר לנצל את תכונת ה אי-סים בטלפון בייעד כזה ? יש איזשהי דרך ?

תודה! ומועדים לשמחה

1650286479955.png

נערך לאחרונה ב:

npr2

Member
החבילה של ה 5GB ל 30 יום עולה כ 210 שח שזה מחיר 6GB בחבילה של 012 מובייל
012 משאיר אותי על סים ישראלי (צריך לסנן שיחות *סלולריות* מישראל כדי לא לספוג את העלות שלהן)
ה גיגסקאיי הזה מאפשר אני מניח שיחות בתוך הודו שאני הרבה פחות צריך

טיעוני פרו/קון נוספים? verdict ?

אגב שילמתי ב 2018 50 שח על סים מקומי ל 30 יום (מישהו מקומי קנה בשבילי) ואח"כ עוד התברר לי שזה כפול מהמחיר המקובל של סים לחודש (משהו ששקול ל 25 שח)

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
החבילה של ה 5GB ל 30 יום עולה כ 210 שח שזה מחיר 6GB בחבילה של 012 מובייל
012 משאיר אותי על סים ישראלי (צריך לסנן שיחות *סלולריות* מישראל כדי לא לספוג את העלות שלהן)
ה גיגסקאיי הזה מאפשר אני מניח שיחות בתוך הודו שאני הרבה פחות צריך

טיעוני פרו/קון נוספים? verdict ?

אגב שילמתי ב 2018 50 שח על סים מקומי ל 30 יום (מישהו מקומי קנה בשבילי) ואח"כ עוד התברר לי שזה כפול מהמחיר המקובל של סים לחודש (משהו ששקול ל 25 שח)
GLOBAL SIM של חברת פלאפון שיחות וגלישה בחו"ל ללא הגבלת זמן
5GB בחו"ל עולה 150 שקל
120 דקות שיחה בחו"ל עולה 100 שקל

Permafrost

Well-known member
נסיתי להריץ חפוש ב- Google עם מלות מפתח SIM card for a tourist visiting India והתרשמתי כי הדבר אפשרי.
כלומר, בהודו כן מוכרים כרטיסי סים לתיירים.
אמנם נדרש תהליך הזדהות, אולם הוא לא נשמע מסובך.
אשר לעמידה בקשר עם יעדים מחוץ להודו באמצעות SIM הודי - אולי הפתרון הוא התקנת אפליקצית VoIP אצל ספק VoIP המעניק גם תיבה קולית לשיחות נכנסות שלא נענו.
אפליקצית VoIP המצויה ב- standby תמידי לשיחות נכנסות - גורמת לצריכת סוללה מוגברת...

npr2

Member
תודה רבה.
נסיתי להריץ חפוש ב- Google עם מלות מפתח SIM card for a tourist visiting India והתרשמתי כי הדבר אפשרי.
כלומר, בהודו כן מוכרים כרטיסי סים לתיירים.
אמנם נדרש תהליך הזדהות, אולם הוא לא נשמע מסובך.
אשר לעמידה בקשר עם יעדים מחוץ להודו באמצעות SIM הודי - אולי הפתרון הוא התקנת אפליקצית VoIP אצל ספק VoIP המעניק גם תיבה קולית לשיחות נכנסות שלא נענו.
אפליקצית VoIP המצויה ב- standby תמידי לשיחות נכנסות - גורמת לצריכת סוללה מוגברת...
תודה רבה. הצורך שלי הוא בגלישה, אפליקציות ושיחות ווטסאפ. אין לי צורך בשיחות אחרות מלבד WA לישראל.
יכולת לראות מי מנסה להשיג אותי במספר הישראלי, זה טוב בשבילי. מהבחינה הזו, אם אני מבין נכון, חבילה כמו של הספק שלי (012) על ה סים הישראלי, עדיפה.
אולי גם החבילה של פלאפון שהוצעה כאן משאירה את ה סים הישראלי פעיל והיא זולה משל 012 (6GB לחודש) - אבדוק אותה.

נייס..
1650374994220.png

נערך לאחרונה ב:

npr2

Member
כשיש שני כרטיסי סים בטלפון, הישראלי והנוסף (בין אם פלאפון או הודי מקומי) - אני מבין שהמעבר בינהם קל.

שאלה בבקשה, אם אחרי שימוש בסים ההודי, עובר לישראלי - *האם רואה שיחות שלא נענו ?* או שהוא במצב רדום/כבוי ולא ניתן לראות ?

תודה!!

Permafrost

Well-known member
כשיש שני כרטיסי סים בטלפון, הישראלי והנוסף (בין אם פלאפון או הודי מקומי) - אני מבין שהמעבר בינהם קל.

שאלה בבקשה, אם אחרי שימוש בסים ההודי, עובר לישראלי - *האם רואה שיחות שלא נענו ?* או שהוא במצב רדום/כבוי ולא ניתן לראות ?

תודה!!
טלפון סלולרי התומך בשני כרטיסי SIM (פיזיים) יראה לך ב- log שיחות, עם איזה SIM עשית שיחה יוצאת, ולאיזה SIM הגיעה שיחה נכנסת.
כך זה לפחות ב- Xiaomi שלי.
שני כרטיסי ה- SIM יכולים להיות ready במקביל, אולם בעת שיחה באמצעות אחד מהם - האחר לדעתי ירָאה "תפוס" ולא יקבל שיחה נכנסת...

npr2

Member
טלפון סלולרי התומך בשני כרטיסי SIM (פיזיים) יראה לך ב- log שיחות, עם איזה SIM עשית שיחה יוצאת, ולאיזה SIM הגיעה שיחה נכנסת.
כך זה לפחות ב- Xiaomi שלי.
שני כרטיסי ה- SIM יכולים להיות ready במקביל, אולם בעת שיחה באמצעות אחד מהם - האחר לדעתי ירָאה "תפוס" ולא יקבל שיחה נכנסת...
תודה רבה!

SHERME

Well-known member

תודה!!
תקרא את זה

למעלה