שימוש נכון בסיר טפלון

הילית111

New member
שימוש נכון בסיר טפלון

הי לכולם אז אחרי שהטפלון הקודם שלי נשרט לגמרי בגלל טיפול לא נאות מצידי קניתי חדש עם הנקודה האדומה באמצע קניתי גם כף מטפלון לבחישה בסיר אשמח לקבל טיפים על שימוש נכון בסיר טפלון כדי שיאריך ימים.... מעבר לזה שאני יודעת לא לבחוש עם כלי ממתכת בסיר יש עוד דברים שצריך לדעת על הסיר? איך מנקים ?< אפשר עם ספוג הפלא ? והענין עם הנקודה האדומה שנהיה אדום כשהמחבת חם אני לא ככ משתמשת בזה כי מכתום לאדום זה די דומה יש מישהו שמשתמש בפטנט הזה? ששם לב לחילופי הצבעים < אם אני שמה שמן במחבת איך אני יודעת שהוא רותח ? ובכלל טיפים על שימוש נכון בטפלון או יותר מדויק מה לא לעשות כדי שהטפלון שלי יחזיק מעמד קצת יותר מקודמו. תודה ויום מקסים

מיכלוש10

New member
כמה טיפים לשימוש נכון

ראשית כפי שאמרת צריך להשתמש בכלי עץ לבחוש ולערבב. שנית, חשוב לא לחמם את הסיר אם אין בו כלום כלומר חייבים לפני הדלקת הגז לשפוך שמן או כל דבר אחר לפי המתכון. שמן, מעט מאוד לפעמים אפילו אין צורך כיון שכל רעיון הטפלון הוא בישול וטיגון עם מעט שמן. ניקוי - לא לשפשף, רק עם ספוגית רכב, אני מייבשת מיד עם מגבת או נייר סופג. אני לא מכירה איך משתמשים עם אלו עם הנקודה האדומה, אבל טפלון זה טפלון. בהצלחה

למעלה