שימו לב איך כל אותיות האלף בית` צפונות ......

RichardSmith

New member
נגד שתיים

אבל סופיות, עד כמה זה חשוב? העיקר שהן לא מתאימות לתאוריה... (הכוונה שלי היא ב-ץ' וב-ף')

prefect

New member
וואאו

מבין 262144 צירופים אפשריים שונים של סמלים כאלה יש כמה שמזכירים חלק מהאותיות.. מי היה מעלה על הדעת??

RichardSmith

New member
חצי נכון...

כי אז למה יש פחות התאמה לאנגלית או יפנית? קיימת אפשרות עם סיכוי קלוש שכן היה קשר בעיצוב השפה ומגן הדוד. בכלל לא ידוע אם דוד היה קיים ואם זה היה הסמל שלו... מה שבטוח, הסמל די פשוט בסך הכל, שני משולשים הפוכים. העברית התפתחה משפות שמיות קודמות, ארמית ופניקית או משהו בסגנון, אין לי כוח לחפש באופן מדוייק אבל כתוב על זה בויקי. מה גם שזה די אונס האותיות לצורת מגן הדוד...

אנגלית האותיות מעוגלות

תנסה להתאים אותיות עבריות לא בדפוס, אלא בכתב הרבה יותר קשה להכניס אותיות מעוגלות לשם... בעברית בדפוס כל האותיות מורכבות מקווים ישרים

RichardSmith

New member
אפשר בקלות לכתוב את הלועזיות כקוים ישרים...

http://www.fontriver.com/i/maps/sf_square_head_map.png עכשיו נסה לאנוס אותן למגן הדוד.

חלק אפשר

וחלק מהעבריות היו אנוסות גם כן אם אנשים באמת מאמינים שהשפה נבנתה ע"פ המגן דוד, אז אין לי מה להגיד..

RichardSmith

New member
כמובן שלא באופן כללי...

הרי השפה התפתחה משפות שמיות קודמות. כפי שאמרתי קודם. יכול להיות שבזמן בית שני הם עיצבו בהתאמה מסויימת למגן הדוד, אין הוכחה לכאן או לכאן. ועכשיו גם לי אין מה להגיד יותר.

MajorWinters

New member
איך חישבת את מספר האפשרויות?

לקחת את 18 הקוים ועשית 2 בשמונה עשרה? (עכשיו אני רואה שכן) אז רק שים לב שלדוגמא בס' מרמים כי מציירים את חלקה על חצי קו... אז למען האמת יש יותר אפשרויות
נניח 2 ב19 (524,288)

למעלה