צביה.ש
Well-known member
קיבלתי את זה היום....
קרים ים עיר ירוקה, איפה שלכם?
העיר שאני גרה בה, ירוקה, אבל לא עוזר לי בערב החג, אחיי החליטו לא לבוא כדי שחלילה לא ידבקו.קיבלתי את זה היום....
מה יכשה אדם שגר בעיר ירוקה ועובד בעיר אדומה?קיבלתי את זה היום....
ימשיך בחייו כרגיל כי לא ניתן לזהות את עיר המגורים על פי לוחית הרישוי בישראל.מה יכשה אדם שגר בעיר ירוקה ועובד בעיר אדומה?
או ההפך האם איש שגר בעיר אדומה לא יכנס לעיר ירוקה?
מי שגר בעיר אדומה או מגיע אליה יקפיד יותר על הבטיחות.מה יכשה אדם שגר בעיר ירוקה ועובד בעיר אדומה?
או ההפך האם איש שגר בעיר אדומה לא יכנס לעיר ירוקה?
או לחלופין, יזלזל יותר, לא מתוך כוונה לפגוע, אלא מתוך יהירות כי יחשוב שאין סכנה כאן כי זה ירוק.מי שגר בעיר אדומה או מגיע אליה יקפיד יותר על הבטיחות.
בגלל שאנחנו בגיל מתקדם אנחנו מאד מקפידים להזהר, וממשיכים לקיים את שגרת חיינו בזהירות.
לא רק בגרמניה, ברוב ארצות אירופהצבעי הערים לא מועילים מכיוון שבישראל לא ניתן לזהות על פי לוחית הרישוי את עיר מגוריו של בעל הרכב, בגרמניה לעומת זאת ניתן, כי כל לוחית רישוי מכילה רצף אותיות המציין את עיר מגוריו של בעל הרכב.
וגם בארה"בלא רק בגרמניה, ברוב ארצות אירופה
לא נכון, בארה"ב יש פורמט לוחית שונה עבור כל State ושם הState מופיע מעל או מתחת מספר הרישוי. לא ניתן לזהות את עיר המגורים של בעל הרכב ממספר הרישוי. אותו כנ"ל גם בקנדה. רצף האותיות במספר הרישוי הוא סידורי בלבד.וגם בארה"ב
אכן, התכוונתי ל-states.לא נכון, בארה"ב יש פורמט לוחית שונה עבור כל State ושם הState מופיע מעל או מתחת מספר הרישוי. לא ניתן לזהות את עיר המגורים של בעל הרכב ממספר הרישוי. אותו כנ"ל גם בקנדה. רצף האותיות במספר הרישוי הוא סידורי בלבד.
אורגן אורות.זה ממש לא משנה באיזה צבע העיר שלי. אם לא הולכים על סגר מלא, הצבעים ישתנו ממילא אחת לכמה ימים (שהרי כל מודבק מעיר אדומה יוכל בכיף להדביק מישהו מעיר ירוקה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.